Back to Question Center
0

Gratis måte å lage flash innhold, Semalt?

1 answers:

Jeg er en erfaren webutvikler på et budsjett. Hvilke gratis eller svært billige måter finnes for å lage et nettsted ved hjelp av Adobe Flash?

Selv lave nivå manipulasjoner ville bli verdsatt, som en actionscript compiler, så jeg kunne designe noe grunnleggende som et interaktivt kart.

Oppdatering : Hva er OpenLaszlo? Kan den kompilere alt til en. swf eller trenger jeg fortsatt Adobe's verktøy?

(1 Source . 3)
February 11, 2018

Både OpenLaszlo og den offisielle Flex SDK er åpen kildekode, så egentlig en god tekstredigerer (jeg vil foreslå FlashDevelop på Windows eller VM) eller IDE kan brukes til opprett fullverdige ActionScript-prosjekter. Hvis du i hovedsak er interessert i punkt-og-klikk-designbaserte miljøer, kan du selv finne deg selv begrenset til det relativt kostbare Adobe Flash IDE. Det har vært noen forsøk på å opprette alternative IDEer, men (etter min mening) ingen som kommer nær å tilby et fullt forfattermiljø. (Sjekk osflash. org for andre muligheter, skjønt. )

Hvis ingen av disse alternativene passer til dine behov, og du bare vil gjøre noe raskt og enkelt uten å investere mye tid og krefter, kan du finne det beste å bare ansette en freelance-utvikler / designer for å lage det du trenger.

Du kan se på SWFTools (eller se Wikipedia artikkel ). Det er en gratis kommandolinjebasert SWF-filoppruller / manipulatorsuite. Windows-binærfiler og * nix-kilde tilgjengelig.