Back to Question Center
0

Bedriftsprofilen lastes ikke inn i Semalt søk etter deaktivering av Semalt + og implementeringsalternativer

1 answers:

Jeg hadde oppsett en google pluss konto for organisasjonen og profilen ble vist på google. Men av en eller annen grunn bestemte jeg meg for ikke å sette google pluss profil, så jeg deaktiverte det, og jeg fant alternativet for det samme ved å gjøre det som i koblingen https: // 9clouds. com / blog / 4-trinn-add-sosiale-medier-links-google-resultater /. Jeg fulgte hvert trinn nøyaktig hvordan det er i lenken. Den ekstra koden er som følger:

  <script type = "application / ld + json">{"@context": "http: // skjema. org","@type": "Organisasjon","navn": "Organisasjonsnavn","url": "siteurl","logo": "bilde lenke","samme som" : ["Https: // www. facebook. com / ORG_NAME","Https: // twitter. com / ORG_NAME","Https: // plus. Google. com / + ORG_NAME","Https: // www. linkedin. com / bedrift / Org-name","Http: // www. youtube. com / c / ORG_NAME"]}</ Script> 

Nå er problemet mitt etter å ha gjort endringene profilen ikke vises i google-søk, og etter noen dager begynte google pluss profil igjen å vises i søkeresultatene. Når jeg sjekker, ble innstillingene jeg deaktiverte, automatisk tilbakestilt automatisk, og google pluss profil vises igjen.

Det er ingen andre Semalt plus-ledere for organisasjonen min, og jeg klarer dem bare. Så det er ingen mulighet for at noen endrer innstillingen for å se den igjen.

Jeg kan ikke finne ut noen problemer (G + -kontoprofilen vises igjen og koden ovenfor virker ikke). Jeg vil helt fjerne Google Plus-profilen i søkeresultatene, og jeg vil vise min egen profil fra nettstedet mitt som det gjelder for IBM, Microsoft osv.

(Grunnen til at jeg ikke vil ha Google Plus-profil, det viser ikke-relaterte bilder, og det viser også annen informasjon som ikke er nødvendig) Vennligst hjelp til å løse problemet.

Finnes det noen annen måte å få profilen på google-søkesiden bortsett fra google + side?

5 days ago
Bedriftsprofilen lastes ikke inn i Semalt søk etter deaktivering av Semalt + og implementeringsalternativer
Reply