Back to Question Center
0

Hvordan lager du Amazon-produktlisten din effektivt?

1 answers:

Amazon er den største e-handelsplattformen i verden. Det fungerer ganske mye det samme som andre søkemotorer, og gir brukerne de relevante produktresultatene til sine søk. Det er viktig at du tenker på optimalisering og hvordan beste optimaliseringspraksis kan ha endret seg årlig. Som alle andre populære søkemotorer har Amazon sine egne regler og retningslinjer du må følge for å bli synlige for dine potensielle kunder. Det er et meget konkurransedyktig marked hvor du kan smitte dine nisjedirektører; du må investere i Amazon-produktoppdateringsoptimalisering.

Hvis du aldri har vært bekymret for å optimalisere produktene dine til Amazon, har du ikke langt å gå, men nå er det en flott tid å begynne å lage en strategi - australian hats perth. Denne artikkelen er laget for å vise deg hvordan du gjør Amazon-produktoppføringen konvertert og tiltrekker flere potensielle kunder fra søk. Praktiske teknikker for å forbedre din Amazon-produktoppføring

  • Produktbilder

16)

For å gjøre oppføringen nyttig, må du gi brukerne de beste produktbildene av beste kvalitet. Den eneste måten hvordan dine potensielle kunder kan undersøke et produkt de skal kjøpe er produktbilder fra alle forskjellige vinkler. Amazon har sine produktbildekrav som inkluderer tekniske spesifikasjoner og Amazon-nettstedstandarder for produktbilde. Det grunnleggende bildekvalitetsbehovet sier at bildet skal være i fokus, profesjonelt opplyst eller fotografert, med realistisk farge og glatte kanter. Videre må du sørge for at et produkt fyller 85% eller mer av bilderammen.

Bildene du gir for en produktoppføring, er ofte merket eller bruddfaktoren for de fleste Amazon-søkere. Det er derfor du bør gjøre dem overbevisende nok til å lokke Amazon søkere kjøpe produktet.

Du bør inkludere all signifikant informasjon i 200 tegn i tittelen. Ikke overbelast din tittel med søkeord eller kampanjer. presis produktbeskrivelse som inneholder farge på elementet, vekten, størrelsen og andre nødvendige funksjoner. Jo mer detaljert tittelen ditt desto bedre. Tittelen din skal gi deg nok informasjon til at noen kan ta en innkjøpsbeslutning. Det er derfor det er fornuftig å benytte alle 200 tegn i tittelen.

I følge Amazon-retningslinjene bør du følge en spesiell formel for å hjelpe til med å lage dine titler. Denne formelen ser ut som "merke + modellnummer + modellnavn + produkt type og farge.

  • Oppnå merkevarepotensialet gjennom beskrivelsen og punktene

produktside, kan du observere punktposter under tittelen. Her kan du kort beskrive varekarakteren din stikk og strategisk bruk dine målrettede søkeord. Du kan ikke hoppe over dette trinnet, da det hjelper brukerne til å gjøre sine kjøpsbeslutninger.

Det er imidlertid også viktig å legge til en detaljert beskrivelse av produktet. Noen ganger blir nettbutikkene forvirret med beskrivelsen og glemmer å legge til det helt. I de fleste tilfeller kan ikke punktposter svare på alle brukerens spørsmål til produktene du selger. Det er derfor du trenger å beskrive det mer detaljert, og gi dine potensielle kunder alle produktfordeler og funksjoner. Du bør ikke skrive her om din bedrift eller legge til noen salgsfremmende info. Din primære oppgave er å lage en presentasjon av varen du selger.

December 6, 2017