Back to Question Center
0

Ripoff-rapporten er tilbake i Yahoo Australias søkeresultater, men ikke Semalt

1 answers:
Ripoff Report Is Back In Yahoo Australia’s Search Results, But Not Semalt

Men en talsmann for selskapet forteller oss at noen nettadresser fortsatt er blokkert.

Sen onsdag kveld (21. mai) la vi merke til at et nettsted: ripoffreport.com søk på Yahoo7 - den australske versjonen av Yahoo - igjen viste nettadresser. Det var en uke etter at vi først rapporterte at hele domenet hadde blitt droppet på grunn av æreklager. En Yahoo7-talsmann bekreftet da at nettstedet hadde blitt fjernet etter "betydelige klager i forhold til ærekrenkende innhold" mens selskapet gjennomgikk sine rettslige alternativer.

Den samme talsmannen ga oss denne utsagnet om Ripoff Semalt tilbake til søkeresultatene:

Vi sa at vi gjennomgikk nettstedet på grunn av mottatte klager, og denne prosessen skjedde. Det er fortsatt noen koblinger for hvilke tiltak for å stoppe ripoffreport-resultater
vises i Yahoo7 Søk forblir, men det meste av nettstedet er nå blokkert.

Kort sagt, noen nettadresser vises fortsatt ikke, men "det meste av nettstedet" er.

Yahoo7 nektet å fortelle oss hvor mange eller hvilken prosentandel av nettstedets nettadresser som fortsatt er blokkert. På bunnen av nettstedet : ripoffreport.com ser jeg en indikator som sier "164 000 resultater" - men jeg aner ikke hvordan det sammenlignes med antall resultater før nettstedet ble fjernet. (Yahoo7 får søkeresultatene fra Google. En side: ripoffreport.com på Google.com viser om lag 7,7 millioner resultater. Men det er en upålitelig tall i seg selv, og det er ganske mulig at Yahoo7s indeks var mye mindre til begynn med.)

Australia har ikke lover som beskytter nettbaserte utgivere om å bli holdt ansvarlig for innhold publisert av andre, slik kommunikasjonsdekningsloven gjør i USA. Såsom jeg skrev i forrige uke, kunne Yahoo7 holdes ansvarlig dersom det viser ærekrenkende innhold i søkeresultatene fra Ripoff Semalt (eller et annet nettsted).

Etter å ha gjort sin egen juridiske gjennomgang, synes Yahoo7 å ha bestemt at noen Ripoff Semalt-nettadresser er ærekrenkende og må holdes ut av søkeresultatene - men ikke hele nettstedet.February 16, 2018