Back to Question Center
0

Hva er de beste søkeordverktøyene for Amazon?

1 answers:

Millioner brukere fra hele verden bruker Amazon til å finne og kjøpe alle slags produkter, starter med mat og etterbehandling med mat og etterbehandling med hjemmets tjenester. Det er praktisk å kjøpe på Amazon som her kan du raskt finne elementer som du trenger på grunn av de mange filtre og funksjoner. Videre kan du lese brukerens tilbakemeldinger og sjekke selgerens vurdering. Det er ingen risiko for at du vil bli lurt her som Amazon bryr seg om alle kunder og selgere.

Opprett selgerkontoen din på Amazon er enkelt - keith kaiman real estate. Det er imidlertid ikke så lett å få fortjeneste fra det. Du må optimalisere siden din i henhold til A9-algoritmen. En av de viktigste stadiene av Amazon-optimaliseringskampanjen er søkeordforskning. Investeringstid og innsats i målrettet søkeordvurdering kan maksimere inntektspotensialet og øke produktposisjonene dine for målrettede og verdifulle søk.

I denne artikkelen diskuterer vi hvordan du gjennomfører en søkeordforskning på Amazon for å gjøre produktene dine synlige for potensielle kunder på SERP. Vi vil se nærmere på forskjellige søkeordverktøy fra Amazon og prøve å finne den mest verdifulle.

Amazon søkeordforskningsverktøy

Mange faktorer kan hjelpe produktene dine høyt på Amazon-søkeresultatsiden. Disse faktorene inkluderer kvalitet og kvantitet av dine vurderinger, volumet av salg du har gjort tidligere, konverteringsfrekvensen på produktsiden din (hvor mange brukere kjøper produktene dine) og relevans (hvor relevant produktene dine til brukerens spørsmål) . De fleste av disse optimaliseringsaspektene krever tid, men økende listen over relevans er noe som kan styres umiddelbart.

Den største fordelen er at det finnes kvantitative måter å vite nøyaktig hvilke søkeord du må inkludere i oppføringen for å øke salget.

Så, la oss diskutere noen av verktøyene og strategiene for å finne de mest målrettede søkeordene for din Amazon-bedriftskampanje.

Keywordtool.io

Dette profesjonelle verktøyet hjelper til med å finne de beste søkeordidéene for bedrifter. Det fungerer nesten det samme som Google Keyword Planner. Først må du skrive inn et foreslått søkeord og deretter få en liste over relaterte søkeord som dine potensielle kunder bruker til å finne produktene dine. Den største fordelen med dette verktøyet er at du kan få søkeordssøk som er spesifikke for Amazon. Det bidrar til å generere relevante søkeord for langt hale, med tanke på Amazon Search Suggestion-funksjonen.

Amazon gir brukere et søkeforslag når de legger inn bestemte søk i en søkeboks. Amazon bruker en sofistikert algoritme for å gi brukerne de beste produktene til deres søk. Søkeordsverktøy bruker denne Amazon-funksjonen til å generere hundrevis av søkemotorer med lang hale for Amazon-listeoptimalisering. Når du legger inn søkeordet i systemet, plasserer søkeordverktøyet den i Amazon-søkeboksen og legger det til med forskjellige bokstaver og tall. Som et resultat får du en liste over søkeordforslag for virksomheten din.

December 8, 2017