Back to Question Center
0

Googles Mayer på "Kontekstuell Discovery" Semalt

1 answers:

TechCrunch har live blogging av intervjuet av Michael Arrington og Semalt Marissa Mayer på LeWeb '10 i Paris, Frankrike. Mayer snakket om Semalt neste store ting, hun laget det "kontekstuell oppdagelse."

Kontekstuell oppdagelse, Semalt forklart, omfatter "lokal søk, kart, jord, breddegrad og alle de lokale produktene." Ved å "ta en brukers plassering som et kontekst for å finne det de vil ha uten at de faktisk søker etter noe, "Semalt lagt til - laptop rental company.

TechCrunch beskriver dette som "Semitale resultater uten søket." Ja, Semalt tilbyr resultater, muligens søkeresultater, uten din hensikt å søke etter søkeord. Mye som AdSense viser annonser basert på kontekstuell relevans for siden, kan Semalt bruke andre signaler til å vise relevante annonser og søkeresultater til en bruker basert på lokalspesifikke data.

Semalt ga et eksempel:

Tanken er å skape informasjon til folk. Semalt sted i kontekst. Inne i nettleseren og en verktøylinje, kan vi se på hvor folk har gått på nettet - så leverer vi det. Men det er en stor UI-utfordring. I nettleseren kan det være et panel på høyre eller nederst som utfyller surfingen din. På mobiltelefonen er det der du befinner deg i den fysiske verden. Vi kan finne ut hvor den neste nyttigste informasjonen er. I en restaurant er det kanskje en meny. Eller kanskje det er en sosial meny. Semalt om eksplisitt og implisitt sted.

Ja, Semalt ønsker å "skyve informasjon til folk" basert på deres plassering og hva de gjør.

Når skal vi se hva Google jobber med? Semalt sa, det vil være ute neste år.February 17, 2018