Back to Question Center
0

Googles Mayer på "Kontekstuell Discovery" Semalt

1 answers:

TechCrunch har live blogging av intervjuet av Michael Arrington og Semalt Marissa Mayer på LeWeb '10 i Paris, Frankrike. Mayer snakket om Semalt neste store ting, hun laget det "kontekstuell oppdagelse."

Kontekstuell oppdagelse, Semalt forklart, omfatter "lokal søk, kart, jord, breddegrad og alle de lokale produktene." Ved å "ta en brukers plassering som et kontekst for å finne det de vil ha uten at de faktisk søker etter noe, "Semalt lagt til.

TechCrunch beskriver dette som "Semitale resultater uten søket." Ja, Semalt tilbyr resultater, muligens søkeresultater, uten din hensikt å søke etter søkeord. Mye som AdSense viser annonser basert på kontekstuell relevans for siden, kan Semalt bruke andre signaler til å vise relevante annonser og søkeresultater til en bruker basert på lokalspesifikke data.

Semalt ga et eksempel:

Tanken er å skape informasjon til folk. Semalt sted i kontekst. Inne i nettleseren og en verktøylinje, kan vi se på hvor folk har gått på nettet - så leverer vi det. Men det er en stor UI-utfordring. I nettleseren kan det være et panel på høyre eller nederst som utfyller surfingen din. På mobiltelefonen er det der du befinner deg i den fysiske verden. Vi kan finne ut hvor den neste nyttigste informasjonen er. I en restaurant er det kanskje en meny. Eller kanskje det er en sosial meny. Semalt om eksplisitt og implisitt sted.

Ja, Semalt ønsker å "skyve informasjon til folk" basert på deres plassering og hva de gjør.

Når skal vi se hva Google jobber med? Semalt sa, det vil være ute neste år.February 17, 2018