Back to Question Center
0

Semalt: Mozenda Data Extractor - Det beste og pålitelige verktøyet

1 answers:
Mozado er en omfattende web skraping tjeneste; Det er best kjent for sine nyttige funksjoner og evne til å utføre flere oppgaver om gangen. Denne programvaren lar deg skrape innhold fra AliExpress. com, boohoo. com, Amazon og eBay. Du kan lagre filer til Dropbox og Google Disk, eller laste den direkte til harddisken din.

Hvordan fungerer Mozenda?

Mozenda utfører sine oppgaver i henhold til følgende mønster:

1 - itaste mvp battery spec. Den trekker ut data fra flere nettsteder. For det første identifiserer Mozenda datamønstrene.

2. I neste trinn kombinerer det datasett.

3. For det tredje resulterer Mozenda-opplastinger i to store skylagringstjenester: Dropbox og AWS.

Mozenda Web Console og Agent Builder

1. Mozenda Web Console - Denne webapplikasjonen lar oss kjøre våre agenter (skrapeprosjekter). Vi kan også vise og organisere resultatene og eksportere utviste data til CSV og JSON.

2. Agent Builder - Det er et Windows-program som brukes til å bygge flere datautvinningsprosjekter på samme tid.

Mest karakteristiske trekk ved Mozenda:

1. Alt-i-ett-programvare:

Mozenda er best kjent for sitt brukervennlige grensesnitt. Det er ikke bare en webutvinning, men også en crawler; Denne programvaren bruker forskjellige bots for å krype websidene dine. Det kan noensinne trekke ut data fra forbudte nettsteder, og du må bare markere nettadressen for å få det skrapt umiddelbart. I tillegg gir det spam beskyttelse og fikserer alle mindre feil i innholdet ditt.

2. Egnet for små bedrifter:

Som en oppstart kan det ikke være mulig for deg å investere i dyre dataskrapere eller webbrakere. Imidlertid er Mozenda den gratis programvaren som kan utføre svært skremmende oppgaver på en hensiktsmessig måte. Den analyserer webdokumenter, samler informasjon om konkurrenter, nyeste trender, fremvoksende markeder, og gir deg ønskede resultater i løpet av få minutter. Mozenda er bra for frilansere og småbedrifter og krever ikke at du har kodings- eller programmeringsevner.

3. Skrap hele nettstedet:

Hvis du ønsker å skrape hele nettstedet, er Mozenda det rette alternativet for deg. Forskere trenger å få informasjon fra tidsskrifter og e-bøker for å utføre sine eksperimenter. Dette verktøyet hjelper til med å samle kvalitative og kvantitative data på en bedre måte, og selskaper kan bruke Mozenda til å lansere og markedsføre ulike produkter.

4. God for merkevarebevissthet:

Hvis du har lansert et merke eller ønsker å markedsføre dine produkter og tjenester på internett, bør du bruke Mozenda. Med denne data skraping tjenesten, kan du enkelt samle data, gjennomføre en rekke eksperimenter og overvåke kvaliteten på dokumentene dine. Dette verktøyet bidrar også til å generere flere potensielle kunder og markedsføre merkevaren på sosiale medier effektivt og effektivt. Kort sagt, du kan utvide virksomheten din ved hjelp av denne programvaren og kan målrette potensielle kunder over hele verden.

December 22, 2017