Back to Question Center
0

Semalt: Web Scraping Software - Topptips

1 answers:

Data som vises på de fleste nettsider og nettsteder, kan kun nås med en nettleser. De fleste nettsteder mangler å tilby funksjonaliteter der du kan lagre måldataene på maskinen. Det eneste alternativet du må samle inn dataene er kopi-lim inn måldataene dine manuelt, noe som er en tungvint og tidkrevende oppgave.

Det er derfor du trenger webskraping for å fullføre prosjektene dine - quick fix mountain view. Webskraping, også kjent som netthøsting, er en teknikk for å utvinne måltekst ved hjelp av en webskrapings programvare. En webskrapingsprogramvare henter data fra nettsider og nettsteder der den innhentede informasjonen lagres i tabellformat eller på din lokale maskin.

Hvorfor Octoparse?

Veiledning for nettskraping hjelper forretter å trekke ut informasjon fra nettet og på dynamiske steder. Octoparse tilbyr opplæringsprogrammer om hvordan du kan bruke web skraping programvare til å skrape nettsteder og nettsider. I mange tilfeller er webskrapingsprogramvare enten konfigurert til å fungere på bestemte nettsteder eller tilpasset nettlesere.

Med Octoparse kan du trekke ut nyttige data i skyen eller bruke en lokal maskin. Skraping i skyen er imidlertid fortalte over lokale maskiner. Maskinvarekrossing og tilpassede sikkerhetskopier er viktige ting du bør vurdere når du skraper data.

Octoparse tillater webskraper å trekke ut data i tre moduser som inkluderer:

Veivisermodus

Octoparse webskrapingsprogramvare er tilbys gratis på nettet. Du kan bruke programvarens veivisermodus til å skrape enkeltwebsider, nettadresser og liste nettsider.

Avansert modus

Dette er den mest populære modusen for nettskraping. Avansert metode for datautvinning er basert på nettadresser, tekstliste, variabelliste og fastliste. Modusen kan brukes til å trekke ut både enkle og flere websider.

Smart modus

Med Octoparse får du dataene dine i løpet av få sekunder. Hvis du har sjekket på nettskrapingstutorial, burde du ha kommet over utgivelsen av Octoparse 6. 2 versjon. Octoparse smart modus tilbys gratis på nettet. Den nylig utgitte versjonen lar deg hente data fra Internett til strukturerte tabeller.

Hvis du vil bruke Octoparse smartmodus, lim inn URL-adressen til nettsiden du vil skrape. Klikk på "Smart" knappen og se ettersom siden blir omgjort til strukturerte tabeller.

Data skrapet av Octoparse web skraping programvare eksporteres til:

API

For å eksportere data ved hjelp av Octoparse API, må du eie en profesjonell konto og hentet data fra mer enn én oppgave som kjører i skyen. Alt du trenger å gjøre er å få et tilgangstoken ved å mate brukernavnet og passordet i søkeboksen.

CSV-fil

Med Octoparse kan du raskt trekke ut data fra HTML-tabeller og eksportere dataene til kommaseparerte verdier.

Database

Skrapet data kan eksporteres til MySQL-databasen eller SqlServer.

Octoparse Avanserte funksjoner

Denne webskrapingsprogramvaren tilbyr gratis avanserte funksjoner til sluttbrukere. Funksjonene inkluderer:

  • Automatiske IP-rotasjon
  • Planlegging av ekstraksjon
  • XPath
  • 73)

    Octoparse er en topprangerte webskrapings programvare som trekker ut data fra nettsider og nettsteder. Med Octoparse kan du få dataene dine ved å kjøre en utvinning i skyen eller skrapingssteder med din lokale maskin. Last ned og installer Octoparse på din PC for å skrape nettverkssider, kataloger og stillingsannonser.

    December 22, 2017