Back to Question Center
0

Hvilke er de beste Amazon SEO verktøyene tilgjengelig i dag?

1 answers:

Det er ikke nødvendig å si at under et virkelig kjøttnivå av markedskonkurranse kan du ikke vinne Amazon-markedet - bare plassere produktet og vente i et desperat håp om at du vil se et økende salg. Jeg mener det for å nå din potensielle kunde og konvertere den til den ekte kjøperen, du må ha alt på plass, spesielt for produktoppdateringen av produktet. Men det er allerede for mye for deg å administrere, å overvåke og justere med kort varsel. Og her er når Amazon SEO-verktøy kommer inn i spill.

Disse små onlinehjelpere kan ikke bare gjøre ting mye enklere for deg som Amazon-selger, men gi deg et definitivt bedre rangeringspotensial, så det er nødvendig å overleve der - escuelas cursos a distancia. Så nedenfor skal jeg vise deg en linje med sannsynligvis det beste Amazon SEO verktøyet for å hjelpe deg med det. Vel, la oss raskt løpe gjennom hver av dem! Sonar - er en gratis Google-utvidelse, som anses å være blant de beste Amazon SEO-verktøyene som er tilgjengelige i åpen tilgang til øyeblikk. Ja, Sonar er helt gratis å bruke. Det kan bli en ganske god one-stop-løsning for å kjøre en grundig søkeordforskning som trengs for å identifisere flere må-vinnende søkekombinasjoner for å bruke for produktoppdateringen av produktet.

  • Google Keyword Planner - For mange e-handelsselgere, er fortsatt uvitende om et virkelig stort potensial i denne gode gamle SEO-verktøyet som allerede er kjent og godt brukt av bransjeproffene i mange år. Google Keyword Planner er trolig blant de beste Amazon SEO verktøyene, spesielt når det gjelder å kjøre en allsidig søkeordforskning med en omfattende data trukket ikke bare fra en enkelt markedsplass (som Amazon, eBay, Alibaba-butikken osv.), men fra hvert hjørne av indeksert web. Enkelt sagt, Google Søkeordplanlegger kan bli det mest fornuftige utgangspunktet for søkeordforskningen på Amazon som gir et stort bilde av alle søketrender knyttet til varen din i salg eller produktkategori du er opptatt av. Tross alt er dette veldig nyttige verktøyet fra verdens søkegigant helt gratis å bruke, som alltid.
    • Merchant Words - er blant de personlig skreddersydde Amazon SEO verktøyene som var spesielt utviklet for produktopptaksoptimalisering og konkurransedyktig søkeordforskning der borte. Blant sine sterkeste sider virket Merchant Words svært gunstig når det gjelder å opprettholde din konkurranseevne ved å utvikle spesifikke søkeordsetninger og langhale kombinasjoner med høyest vinnende potensial. Den eneste dårlige tingen om dette SEO-verktøyet (online plattform, for å være mer presis) er at du må betale noe rundt 40 dollar for månedlig tilgang. Tross alt er det bare opp til deg å bestemme - å betale for å ta ledelsen over dine nærmeste nisjekonkurrenter, eller å fortsette å få hjelp med en gratis programvare utelukkende.

    December 22, 2017