Back to Question Center
0

Hvordan bruker du Amazon Marketing Services til å doble fortjenesten din?

1 answers:

Hvis du selger produktene dine på Amazon, er ditt primære mål sannsynligvis å presentere dine ting foran de fleste av dine potensielle kunder, og til slutt generere mer inntekter. Hele Amazon-rangeringsalgoritmen er designet for å gi kundene de mest nøyaktige søkeresultatene basert på deres preferanser og søkehistorikk. Så alt du trenger er å følge Amazon-retningslinjene for å vise produktene dine foran målgruppen.

Uansett dine nåværende strategier, gjør det aldri vondt å vurdere alternativene dine - cb12 boosterseat. Heldigvis tilbyr Amazon selgere med ulike tjenester som kan strømline sine salgsprosesser og deretter bringe mer inntekt til Amazon. Amazon Marketing Services-programmet er det perfekte valget for Amazon-leverandører som søker mulighetene for å øke salget og øke de samlede forretningsinntektene.

Det løser imidlertid et spørsmål om du må prøve de nye markedsføringstjenestene eller fortsette å bruke dine påviste metoder. Men hvis den nye markedsføringen taktikken vil vises enda bedre? Så, jeg synes det er verdt å prøve Amazon-markedsføringstjenester for å holde seg på toppen av Amazon e-handelsspill. Så, la oss diskutere fordeler og ulemper ved AMS for å forstå om det er verdt investeringer eller ikke.

Amazon Marketing Services: Arbeidsprinsippet

Amazon Marketing Services (AMS) er en annonsering plattform per klikk hvor selgere kan få sine produkter i foran målgruppen basert på målrettede søkeord, produkter, preferanser og handlingshistorie.

Amazon Marketing Services-programmet gir følgende muligheter for bedrifter:

  • Amazon-sider;
  • Produktdisplayannonser;
  • Overskriftsøkingsannonser;
  • Sponsede produkter annonser.

Først var AMS-programmet kun tilgjengelig for Amazon-leverandører. Reglene har imidlertid blitt endret, og i dag er det også tilgjengelig for direkte publisering av kontoinnehavere og leverandørrepresentanter. Det bør imidlertid nevnes at selgere som er interessert i Amazon Marketing Services, bør være deltakerne i Amazon Vendor Central-plattformen. Disse annonseringstjenestene ble opprettet for å gi målrettede og søkeorddrevne kampanjer for Amazon-leverandører. Amazon bruker en stor database for å matche opp kunder med annonser de tror at shopper vil resonere med. Amazon samler dataene fra den tidligere shopper-opplevelsen med Amazon og sporer måten kundene søker etter på en plattform. Så, når du tar hensyn til alle disse aspektene, kan du få annonsene dine foran potensielle kunder som er interessert i produktene som din.

Du kan administrere reklamekampanjen din via Amazon Marketing Services brukergrensesnitt. Dette grensesnittet lar deg spore inntekter og kostnad per klikk slik at du enkelt kan vurdere avkastningen på investeringer. Videre kan du spore annonseringskostnadene ved salg og sjekke om annonsekampanjen din er lønnsom eller ikke.

Dette Amazon-programmet har imidlertid også sine ulemper. Grensesnittet til AMS er ikke brukervennlig. Du kan ikke engang slette terminerte annonser. Videre fungerer oppdateringene til rapporteringen vanligvis veldig sakte.

December 22, 2017