Back to Question Center
0

Hvilke er de vanligste feilene med A9 Search Engine Optimization?

1 answers:

Det kan virke som en no-brainer, men e-handelskunderne kan finne akkurat det de trenger - bare når produktoppføringen inneholder alle de nødvendige søkeordene nært relatert til søket fylt av den potensielle kjøperen. Men gitt at lejonens andel av søkeordoptimaliseringsteknikker virker nesten det samme, har Amazons A9 Search Engine Optimization en helt annen tilnærming til den prosessen.Og det betyr at det er mange ofte forekommende feil for mange Amazon-selgere er fortsatt ikke klar over. Derfor vil jeg fjerne det mysteriet rundt A9 Search Engine Optimization, og vise deg de vanligste fallgruvene, i tråd med gjentatte feil gjort av for mange online-entreprenører som selger sine produkter på den virkelig overfylte markedsplassen. Så, la oss dykke inn! Amazonas A9 Søkemotoroptimalisering

Feil One: Backend Søkevilkår

Saken er at for mange selgere på Amazon mener at backend-delen av produktoppføringen som inneholder resten av deres hovedmålordsøkeordninger (som faktisk ikke fant sted i produkttittelen eller i beskrivelsesdelen) er de minst viktige feltene for A9 Search Engine Optimization - temp control rx 200 mod. Og de er alle veldig fryktelige. Så, hvis du ønsker å få mest mulig ut av optimaliseringen av søkeordene for produktoppføringen, er det den rette måten å optimalisere produktsiden din (i avtagende rekkefølge av betydning):

1) Produkttittel;

2) Liste over Bullet Points;

3) Backend Søkevilkår;

4) Produktbeskrivelse.

Det er det!

Feil to: Sette alt på ett sted

Jeg mener her at blant de hyppigste feilene med A9 Search Engine Optimization er en ganske vanlig situasjon når selgeren setter løvenes andel av hoveddelen målrettede søkeord - bare på ett sted, i stedet for å ha alt skilt i fem linjer. Det betyr at det ikke er nødvendig å gi alle 250 tegn til et enkelt felt, uansett hvor stor betydning du gir til det.

Derfor fokuserer bare på en linje, at du sannsynligvis sliter bort en 80% del av de gjenværende søkeordmulighetene.

Feil Tre: Bruk de samme ordene gjentatte ganger

Ifølge Amazon er det ikke nødvendig å kopiere noen del av innholdet ditt, som allerede finnes i andre attributter av produktoppføringen din. Det betyr at enhver duplikativ bruk for dine hovedmål søkeord - er ingenting annet enn å kaste bort det dyrebare rommet. Tross alt vil håndteringen av produktoppdateringsoptimalisering på en mer nøyaktig og klok måte etterlate døren åpen for å få et større antall eller indekserte og rangert søkeord for at du skal ha nytte av. Enkelt sagt, alt du trenger her er å nevne hvert hovedmålordord en gang bare (det vil nok være nok) og gå videre til å fylle de neste delene av produktsiden din som trenger optimalisering for resten av nøyaktig målrettede søkeord.

December 22, 2017