Back to Question Center
0

Hvordan selge mer på Amazon med de viktigste målordene valgt riktig måte?

1 answers:

Hvis du vil vite hvordan du selger mer på Amazon, er denne endelige veiledningen for å velge Amazon bestselgende søkeord og langhale kombinasjoner bare for deg! Alle vet at kjører produktsiden optimalisering for de riktige søkeordene er en viktig komponent i voksende e-handel virksomhet der borte. Saken er imidlertid at selv om du vet noe, betyr det ikke nødvendigvis at du faktisk kan gjøre det på den riktige måten å trene. Derfor skal jeg vise deg hvordan du kan selge mer på Amazon ved følgende hovedaspekter av produktsidenes optimalisering for hovedmålene. Så, la oss starte.

Hvordan selge mer på Amazon - Guide til Amazon Optimalisering for nøkkelord

Nedenfor ser vi alt om følgende ryggradselementer av Amazon produktsiden optimalisering for de viktigste målordene og langsvarte søkefraser. Hvor mye prioritet bør gis til en grundig søkeordforskning? Hvilke søkeord regnes som hovedmålene? Hvilke er de beste stedene å sette de viktigste søkeordene dine? Hvordan vite nøyaktig hvilke søkeord som skal brukes til produktsiden optimalisering?

La oss starte med en definisjon

Fra Amazonas synspunkt som en stor søkemotor som omhandler produkttilbud for salg, står termen "søkeord" enten for et enkelt søkeord, halekombinasjon som en levende shopper bruker til å skrive inn i søkefeltet der borte - t home umzug kosten. Generelt sett er generelle søkeoptimalisering for søkeord svært likt for de store søkemotorene (som Google selv) og Amazon med sin A9 rangeringsalgoritme.

Amazon og Nøkkelord

Hvordan selge mer på Amazon? Saken er at svaret kan være ganske enkelt og virkelig en utfordrende på samme tid. Tatt generelt, hver nybegynner selger på Amazon kan klatre til toppen av produktsøket der borte - ved hjelp av produktnotering optimalisering for riktig mål nøkkelord. Selvfølgelig er det enklere sagt enn gjort, men hvis en potensiell kunde ikke finner produkttilbudet ditt ved å søke etter det aktuelle søkeordet, vil du neppe gjøre målbare fremskritt med hele din nettbaserte virksomhet, ikke sant?

Hvor finner du hovedmålene dine?

Det kan virke som en no-brainer, men det første stedet å inkludere de viktigste søkeordene er produktoppføringen selv. Jeg mener at du bør sette søkeordene dine inn i produktsidene for primærproduktet, i tillegg til en avtagende rekkefølge av betydning (som produkttittel, produktbeskrivelse, liste over punktpoeng, bilde Alt-etiketter). På den måten vil Amazons A9 søkerangeringsalgoritme inspisere produktoppføringen din i målestokk, finne disse hovedmålordene og langhalsøkkombinasjonene, og ta dem i betraktning for å endelig bestemme hvilke elementer som er mest relaterte til produktsidene dine, og nøyaktig hvor du skal vise tilbudene dine på listen over de relevante SERPene.

Og det andre stedet å bruke søkeordene dine er en spesifikk del kalt "søkeord". "Disse seksjonene vises av Amazon hver gang du oppretter en ny produktoppføring. Enkelt sagt vil du bli tilbudt et sett med fem felt med 50 tegn hver for deg å fylle dem med alt du anser akseptabelt for å gjøre mer relevante søk peker i din retning. Tatt i betraktning at disse feltene ikke er synlige for live-kjøpere på Amazon, blir de bare brukt til rangeringsformål. Og her er hvordan du selger mer på Amazon - først og fremst må du sørge for at du bruker disse backend-delene klokt, slik at du får mest mulig ut av deres maksimale rangeringspotensial. Bare gi enda mer nøyaktig oppmerksomhet til denne delen for å få alt på plass. Du bør vite nøyaktig hva og for hvilket formål du gjør der borte - ikke nøl med å dykke dypere inn i emnet og les minst et par trinnvise instruksjoner relatert til spørsmålet om backend søkeordene.

Hvordan selge mer på Amazon - velg de riktige nøkkelordene

Trinn 1: Brainstorming

Ditt første skritt her tar en stor bilde av dine hovedmål søkeord og forstå deres generelle søkevolumer med en bruksfrekvens relatert til et bestemt sett med produkter du har til salgs. Når det gjelder meg, anbefaler jeg at du bruker Googles søkeordplanlegger - det kan bli et godt utgangspunkt for din første søkeordforskning. Hovedsakelig fordi det trekker de faktiske søkedataene fra hvert hjørne av Internett, i stedet for å fokusere hovedsakelig på en enkelt online markedsplass som Amazon selv. Så, du kan bedre bruke verktøyet Søkeordplanlegger - i det minste for å forme den første listen over hovedmålene du vil forfine og bruke litt senere.

Trinn to: Raffinering

Deretter må du velge et spesifikt skreddersydd søkeordverktøy for å slå hovedlisten av søkeord til en definitivt kortere. Jeg mener at du bør forstå de virkelige trender for bruk for hver søkeord og langhale kombinasjoner du har der, for å beholde bare må-vinnende søkefraser og eliminere resten av mindre lovende. Når det gjelder meg, å være en big-time-spiller som virkelig vet hvordan jeg selger mer på Amazon, anbefaler jeg at du bruker et av følgende søkeordforskningsverktøy og elektroniske rammer, for eksempel KeywordInspector, KeywordTool. io, JungleScout, Sellics Amazon Toolkit eller MerchantWords. Hvert av disse verktøyene har en brukervennlig ytelse, så det er faktisk bare opp til deg hvilken du skal velge.

Trinn tre: Plassering

Når du har finjustert hovedlisten med søkeord i en kort og praktisk praktisk sjekkliste, er det på tide å ta den endelige handlingen. Her er de viktigste delene av produktsiden din optimalisert for de gjenværende søkeordene:

  • Produkttittel - er ment å bære dine viktigste søkeord i den avtagende rekkefølgen av relevansen og bruksfrekvens (betydning).
  • Liste over Bullet Points - vær forsiktig, siden dette avsnittet er ment å gi produktspesifikasjon med en kort og kortfattet liste over sine primære funksjoner og fordeler, i stedet for å fylle det med så mange søkeord som mulig.
  • Produktbeskrivelse - Som en utvidet versjon av forrige seksjon er produktbeskrivelsen din et perfekt sted å inkludere resten av de gjenværende søkeordene og lange hale søkefraser der.
December 22, 2017