Back to Question Center
0

De beste verktøyene for å skrape store data - Semaltråd

1 answers:

Det finnes ulike måter å skaffe data fra Internett. Noen av verktøyene er ment for hobbyister, og de andre er egnet for bedrifter og merker. Hvis du vil pakke ut data fra private blogger eller e-handelswebsteder, må du bruke følgende verktøy som lover kvalitetsresultat.

1. Outwit Hub:

Outwit Hub er Firefox-utvidelsen. Det er et av de mest kjente verktøyene for skraping og visualisering av store data fra Internett - imran logo name maker. Når installert og aktivert, vil Outwit Hub gi fantastiske webskraping evner til nettleseren din. Det er best kjent for datainnkjenningsfunksjonene og krever ikke programmeringsferdigheter for å få jobben gjort. Du kan bruke Outwit Hub for både private nettsteder og dynamiske websider. Dette freeware er egnet for oppstart og mellomstore bedrifter.

2. Import. io:

Import. io er et godt alternativ til Kimono Labs. Det er en omfattende og kraftig tjeneste for å visualisere og skrape store data innen få minutter. Med import. Io, du kan konfigurere sitemaps og skrape et stort antall nettsider. Den har gode muligheter for dynamisk datautvinning og håndterer AJAX- og JavaScript-filer. I tillegg importerer. Io trekker ut informasjon fra PDF-filer og bilder uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

3. Spinn3r:

Det er et godt valg for å skrape hele nettsteder, blogger, sosiale medier og RSS-feeder. Med Spinn3r kan du enkelt indeksere og gjennomsøke nettstedet ditt. Den bruker brannslange API og gir deg muligheten til å filtrere data enkelt. Den beste delen av dette programmet er at det skraper dataene dine ved hjelp av bestemte søkeord og bidrar til å utrydde irrelevant webinnhold.

4. FMiner:

Det er et omfattende verktøy for skraping og visualisering av store data på Internett. Fminer er det beste nettskrapingsprogrammet som kombinerer toppkvalitetsfunksjoner og utfører noen datautvinningsprosjekter enkelt. Hvis du har utviklet en blogg og ønsker å utvide virksomheten din, bør du bruke Fminer til å skrape data fra så mange nettsider som mulig. Den kan enkelt håndtere prosjekter som krever flere lagers krav og proxy-serverlister.

5. Dexi. io:

Dette verktøyet er bra for dynamiske nettsteder og skraper data uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Dexi. Io er en av de beste og enkleste tjenestene for skraping og visualisering av store data. Dette verktøyet lar oss sette opp crawlere og henter dataene i sanntid. Den er best kjent for sitt brukervennlige grensesnitt, og dataene lagres direkte til boksen. nett eller Google-stasjon. Du kan også eksportere dataene til CSV og JSON-filer.

6. ParseHub:

Parsehub er et omfattende og nyttig webskrapingsprogram som hentet data fra komplekse nettsteder som bruker JavaScript, AJAX, informasjonskapsler og omdirigeringer. Dette verktøyet er utstyrt med maskinlæringsteknologi og leser og analyserer dine webdokumenter enkelt. ParseHub er egnet for Linux, Mac og Windows-brukere og kan håndtere opptil ti prosjekter om gangen. Den gratis versjonen er egnet for små og mellomstore bedrifter, og den betalte versjonen er god for topp merker og bedrifter. Du kan enkelt eksportere de ekstraherte dataene i CSV, Excel og HTML-formater.

December 22, 2017