Back to Question Center
0

Hva er den beste online-salgssoftware for din Amazon-bedrift?

1 answers:

Alle elsker å tjene penger, og Amazon gir alle muligheter til å gjøre det. Derfor er ledende virksomhet på Amazon så utbredt i våre dager. De fleste e-handelsbedrifter lanserer sine produkter på Amazon som gjør denne plattformen svært konkurransedyktig. I tillegg krever Amazon at du følger de grunnleggende optimaliseringsretningslinjene for å gjøre produktene dine synlige på søk - tavoli rustici in legno allungabili.

Hvis du er ny på Amazon, kan det være vanskelig for deg å komme seg til toppen av Amazon søk uten å implementere noen profesjonell Amazon programvare. I denne artikkelen vil vi diskutere den beste online-salgsprogramvaren for de som ønsker å selge på Amazon som en proff.

De primære grunnene til at du trenger å bruke Amazon-programvare

For å få en betydelig fortjeneste må du investere i deg selv. Amazon handler om forhåndsinvesteringer, både tid og penger. Hvis du legger disse aspektene i arbeidet ditt, vil du trekke relativt passivt fortjeneste hver måned. Men vi trenger alltid mer; det er måten verden fungerer på.

Det er bare 24 timer om dagen, og selv Amazon-selgere trenger å sove. Så hvis du skal styre alle ting alene, risikerer du å miste deg selv i arbeidet ditt. Tenk deg at du må gjøre forskning, skalering, sporing og analyse på egen hånd, sammenligne mange data manuelt. Og hva med pakking og frakt hundrevis av ordrer om dagen? Nei, det er virkelig umulig. Amazon kan gjøre livet ditt lettere og gi deg en profesjonell oppfyllelse. Det betyr at alle dine frakt-, leverings- og støtteproblemer vil bli håndtert av Amazon. Du kan sende produkter til lager og fokusere bare på Amazon-virksomheten din. Men det er bare halvparten av kampen. Hver bedrift trenger å vokse, så du må investere en stor del av arbeidsdagen din for å utvikle virksomheten din. Du må jobbe med oppføringen din, søke etter de nye målrettede søkeordene, spore produktstillinger på Amazon SERP, lansere flere elementer og forbedre kundeservice for å øke forretningsbevisstheten og øke omsetningen.Og alt dette tar mye tid og innsats. Så du trenger noen ekstra tjenester som vil hjelpe deg med å håndtere alle disse tingene. Husk at du må jobbe for bedriften din, ikke i den. Som regel, selgere som befaler massiv rikdom, alt uten å berøre produktet eller advare om de små detaljene.

Så, du må varianter av din helse Amazon forretningsutvikling. Du kan enten ansette interne analytikere og SEO-spesialister eller stole på automatisering og Amazon-programvare. Som for meg er valget åpenbart. Ved hjelp av elektroniske verktøy, vil du kunne gjøre alt riktig uten videre ado. Det er nøkkelen til Amazonas suksess. Så, la oss diskutere den nødvendige Amazon-optimaliserings- og forskningsprogramvaren som kommer til nytte for deg og din Amazon forretningsutvikling.

Produktvalg

Du må starte ditt e-handelsspill som en vinner. Så det er viktig å velge den mest lønnsomme nisjeprisen og produktene du vil selge. For å forenkle denne oppgaven kan du bruke The Jungle Scout-verktøyet. Dette verktøyet hjelper deg med å finne Amazon-produkter du kan dra nytte av, raskt og uten gjetting. Ved hjelp av Jungle Scout-verktøyet, vil du minimere risiko og maksimere profitt, da det bidrar til å finne muligheter støttet av de mest pålitelige Amazon-salgsdataene i bransjen, og unngå dyre feil. Denne webappen gir et tilpasset filtersystem for å søke i Amazon-produkter og en massiv database med informasjon. Her kan du velge kategorier, målrette bestselgerrangeringer, salg, anmeldelser og så videre.

Det er to måter hvordan du kan bruke Jungle Scout-programvaren - som webapp, eller som Chrome-utvidelsen.

Bruk den som webapp, får du mulighet til å finne lukrative nisjer og produkter over hele Amazon-katalogen. Denne utvidelsen gir deg mulighet til å filtrere hele Amazon-databasen etter kategori, pris, salg og andre beregninger for å hjelpe deg med å finne de uutnyttede produktene du kan kapitalisere på.

Hvis du bruker Jungle Scout-verktøyet som Chrome-utvidelsen, vil du kunne utforske og validere produktideer mens du surfer. Du vil kunne sjekke hvert produkts pris, estimert salg, gjennomgangstelling og enda flere data for en nøyaktig produktsammenligning.

Blant ulempene ved dette verktøyet kan jeg oppsummere følgende-gjentakende fakturering, bare syv dager prøveperiode og ikke en komplett database.

Produktsourcing

Når du har en ide om produkter du vil ha i detaljhandel, må du få fysiske produkter. Å finne produkter og få eksempler er en uunngåelig flaskehals som ikke kan gå glipp av i starten av Amazonas markedsføringskampanje. Denne oppgaven er ofte skremmende, hovedsakelig fordi de fleste av leverandørene er utenlands. Men å finne en god leverandør kan være enklere som du tror. La oss oppsummere noen verktøy som kan hjelpe deg med denne oppgaven.

Alibaba er en berømt kinesisk plattform hvor du kan kjøpe i bulk. De fleste av elementene som er basert her, er produsert i Asia. Derfor er prisen ikke høy i forhold til produkter som er laget i USA og Europa. Så, Alibaba er din beste innsats. Ved første øyekast virker det overveldende, men du må bare komme i gang. Først må du sende inn forespørsler, så søk produkttilbud og kontakt med leverandøren via e-post eller Skype. Først må du be om produkterprøver fra forskjellige leverandører for å kunne sammenligne kvaliteten. Du bør være oppmerksom på at mange leverandører bare er handelsselskaper som kan gjøre ting enklere, men dyrere. Videre er det verdt å nevne at Alibaba er i hovedsak Aliexpress for prøver med den eneste svake prisforskjellen. Dette nettstedet er imidlertid mer legitimt enn andre kinesiske handelsplattformer.

Blant ulemperne med å samarbeide med Alibaba, kan jeg oppregne følgende:

  • det er skummelt å komme i gang;
  • det er mange svindlere.

Disse nødvendige tingene vil hjelpe deg med å ta en god start. Produksjonen tar imidlertid vanligvis tid. Så, du kan bruke denne tiden effektivt ved å bruke den til å opprette og optimalisere.

December 22, 2017