Back to Question Center
0

Hvordan ta en virkelig informert beslutning om online søkeordverktøy for Amazon?

1 answers:

Å velge riktig nettbasert søkeordverktøy for Amazon-søkeoptimalisering er en veldig utfordrende oppgave. Med tanke på at produktoppføringen din SEO dreier seg hovedsakelig rundt en riktig dyp søkeordforskning, la oss raskt løpe gjennom de primære punktene for e-handeloptimalisering - for å ta en velinformert beslutning og ta det riktige valget. Og jeg vil ikke gi deg noen direkte anbefalinger om et enkelt nettbasert søkeordverktøy for Amazon. Jeg mener at det bare er opp til deg å bestemme hva som passer best med din fraktbutikk best av alt. Bare husk følgende kjerneideer og enkle forslag jeg nylig har raffinert gjennom et par siste år i bransjen, og min egen praktiske erfaring knyttet til emnet - global grain bins.

Sett generelle prioriteter for SEO venter på målgruppe

Før noe annet, la oss innse det - Amazon SEO har mange forskjellige ting som ikke nødvendigvis fungerer på samme måte som for konvensjonelt nettbasert søk med google. Generelt sett er hovedpoenget med forskjellen at Amazon-optimalisering er en langt bredere og mer detaljert måte å gjøre, noe som satser hovedsakelig på kjøpernes kjøpsintensjoner og svært spesifikke produktsøkeord som nettopp er målrettet venter på potensielle kjøpere.

Kjenn Shopper Intentions på Amazon

Å lage din hovedliste over må-vinnende søkeord er ikke så vanskelig som du kanskje tror. Faktisk er det ikke nødvendig å rush ut å prøve å finne ditt ultimate one-stop online søkeordverktøy for Amazon. Jeg mener at du langt bedre vil starte din grundig forskning ved hjelp av det aller grunnleggende, for eksempel den gode gamle Google Søkeordplanleggeren. Alvorlig, det ville være et flott kickstart for deg å få et komplett bilde av alle relaterte søkeord og hovedforhandleren vokabular du skal stole på.

Følg hovedstrukturen i Amazon Content SEO

Her er når du må ta ditt endelige valg for online søkeordverktøy for Amazon. Igjen - jeg kommer ikke til å gi deg en direkte anbefaling eller vise noen individuelle løsninger. Bare surf på Google for et populært og brukervennlig verktøy med god kundeoppdatering - og du er ferdig. Saken er at det er mange forskjellige tilbud (enten i åpen tilgang eller med et betalt abonnement) for at du skal fortsette med en spesifikt skreddersydd e-handel søkeord forskning. Enkelt sagt, noen ganger mange potensielt vinnende søkeord eller lange hale søkefraser som du har i hovedlisten din, er ganske enkelt ikke å resultere i de faktiske trafikkgevinstene (for ikke å nevne din forventede fremgang mot den bedre konverteringshastigheten).

Gjør forskjellen mellom typer søkeord

Ikke skimp din tid på å forske på hele listen med lovende langsvarte søkefraser. Husk - de strengene som trekker sammen flere ord og uttrykk, har vanligvis et generelt lavere nivå av søkeordkonkurranse. Derfor investerer du tid på å finne en virkelig utførende søkekombinasjon som fortsatt er undervurdert av dine nærmeste konkurrenter - er nøkkelen til din kommersielle suksess på Amazon. Tross alt, her er bare ett kaldt faktum - nesten 70% av Amazon-produktsøkene anslås å komme spesielt gjennom lange hale søk. Det betyr at din tid og innsats brukt der borte, vil alltid lønne seg, sikkert.

December 22, 2017