Back to Question Center
0

Octoparse: En effektiv Web Extracting Tool - Semalt Expert

1 answers:
Nettskraping er et veldig effektivt verktøy for både websøkere og selskaper som prøver å finne en masse informasjon på nettet fra ulike nettsteder, som Facebook, Amazon, eBay automatisk. Octoparse er et flott skrapingsprogram som tilbyr sine brukere noen flotte pakker for å samle inn data og omdanne det til visuelle filer som HTML, Excel og TXT.Følgende er noen gode alternativer som tilbys av Octoparse:

Ekstrakter Data fra dynamiske websider

Octoparse er et brukervennlig verktøy som hjelper brukerne til å trekke ut innhold fra nettstedet. Den fungerer med dynamiske nettsider, inkludert skrapdata med paginering. Dessuten kan skytservicen få og lagre store mengder data.

Samler skjulte data fra nettsiden

I flere tilfeller søker websøkere å finne bestemte data fra nettsider, men de finner ikke den nødvendige informasjonen fordi av en nettside kompleksitet eller av annen grunn - bonus casino online senza deposito. Octoparse kan finne og trekke ut alt skjult innhold.

Går innhold med uendelig rulling

Skrapdata med uendelig rulling kan være en utfordrende oppgave. Websøkere må rulle ned til bunnen av hver side av nettsteder de besøker for å laste inn mer tekst eller bilder. Innholdet vil bli lastet kontinuerlig når de ruller ned til bunnen av siden.

Octoparse kan hjelpe brukerne til å trekke ut alle hyperkoblingene som er lagt ut på en bestemt nettside. Faktisk gir den brukerne en enkel måte å automatisere hundrevis av IPer på, samtidig som den tilbyr en rekke avanserte alternativer, som Ajax Timeout, innebygd XPath-verktøy, etc.Octoparse kan også krype dataene for websøkere med spesifikke forespørsler og levere de strukturerte dataene med hell.

For brukere er det bedre å dele sine oppgaver, dersom internett slår av. I stedet for å få data fra begynnelsen, kan de skille en bestemt oppgave i to prosjekter.

Med Octoparse kan nettbrukere gjøre mange ting, for eksempel å åpne en bestemt nettside, logge inn på en konto, laste ned bilder, skrive inn en tekst og mange flere. Octoparse gir også sine brukere den avanserte modusen for å hjelpe dem med å håndtere mer kompliserte data. For eksempel, for å bruke denne modusen, må brukerne dra og slippe blokkene inne i operativsystemdesigneren for å konfigurere de forskjellige oppgavene. Den smarte modusen gir brukerne muligheten til å slå en hvilken som helst nettside automatisk inn i Excel ved bare å trykke på en knapp. Faktisk fungerer denne modusen utmerket på bordet på listesider, for eksempel søkeresultater eller kategorisider.

December 22, 2017