Back to Question Center
0

Semalt: Den beste webskraperen for å trekke ut online data

1 answers:

Innholdskraping eller nettskrap er prosessen med å bruke spesiell programvare eller webapplikasjon for å tilføre innhold fra et nettsted. Skraping appellerer til webansvarlige og utviklere som ønsker å få rask, automatisk tilgang til informasjonen som finnes på andre nettsteder.

Webskraping kan utføres skadelig for bruk av e-postmarkedsføring, spamming og robocalls. På grunn av dette, de fleste webmasters foretrekker å holde seg borte fra det - dominio web gratis argentina currency. Men hvis det utføres etisk nettskraping, kan det være en veldig kraftig metode for å dra nytte av en rekke webprosjekter.

Hvordan kan skrape brukes

La oss vurdere en online katalog over alle hoteller i området. Hvis en nettsideutvikler ønsker å samle hvert hotell, må han eller hun legge dem inn i databasen manuelt. Denne prosessen tar vanligvis tusenvis av timer for å sikre at hvert hotell i landet er inkludert. Med en nettskraper kan den samme nettredaktøren legge inn søk og samle data automatisk fra en rekke nettsteder.

Bygg eller kjøp nettskraper?

Hvis du vil ha et webskrapingsverktøy, kan du bygge en fra grunnen eller bruke en allerede eksisterende. De fleste utviklere har ikke de nødvendige ferdighetene, kunnskapene, verktøyene eller ressursene for å bygge ut et skrapverktøy manuelt. Den gode nyheten er at det er dusinvis av ferdigbyggede skrapere på nettet.

Metoder og teknikker brukt i Web Scraping Software

Hvis du skal bygge din egen skrape, må du forstå hvilke teknologier som er involvert i å samle data. De fleste skraper er bygget ut med HTML, ved hjelp av DOM-parsing (parsing dokumentobjektmodellen) for å filtrere gjennom HTML for å trekke ut kun ønsket informasjon. Du må identifisere divs, spans, klasser og liste elementer av dataene du vil skrape og legge dem inn i innstillingene dine.

Mozenda Skrapteknologi

Mozenda-skraper benytter en bestemt nettleserteknologi for å se ut som en nettleser. Bruk den til å lete gjennom et indre sider for å samle inn dataene du trenger. Ved hjelp av AJAX og Javascript etablerer Mozenda navigasjoner og handlinger, samt automatiserer dem for deg.

December 22, 2017