Back to Question Center
0

Semalt forklarer hvordan å skrape data med skjermskrapverktøyet

1 answers:

Webskraping er et kjent uttrykk i programmeringsverdenen. Det tillater oss å samle nyttige data fra forskjellige kilder og bidrar til å utvide virksomheten vår. I årevis har webskraper blitt brukt til å trekke ut informasjon fra ulike nettsider, artikkellister, nettfora, reiseportaler, nyheter og shoppingwebsteder - camaras fotograficas analogas y digitales.Screen Scraping er et relativt nytt verktøy, og du trenger ikke noen programmeringsferdigheter for å få nytte av det. Dette verktøyet er flott for både bedrifter og frilansere, da det kan gjøre arbeidet enklere og raskere. Hovedtrekkene til Screen Scraping-verktøyet er nevnt nedenfor.

1. Sammenligner prisene enkelt

Med Screen Scraping verktøy, kan du enkelt sammenligne priser på ulike shopping nettsteder som Amazon og eBay. Den samler, organiserer og overvåker også kvaliteten på dataene dine mens den blir hentet ut. I tillegg redigerer og redigerer dette verktøyet alle mindre problemer, og hjelper deg med å få tilgang til prisinformasjonen for ulike produkter.

2. Skraper sosiale medier-nettsteder

Programmerere og utviklere klager ofte på at det vanlige skjermbildet skrapverktøy ikke kan trekke ut informasjon fra nettsidene for sosiale nettverk. I motsetning til disse skrapapplikasjoner, fjerner Screen Scraping verktøy nyttige data fra Facebook og Twitter og organiserer det i et skalerbart format.

3. Gjør nettbasert forskning enkelt

Dette verktøyet er flott for forskere, lærere og studenter fordi det skraper data fra elektroniske tidsskrifter og e-bøker lett. Du kan skrape innholdet på ulike utdanningsnettsteder og legge det som ditt eget. Men du må ta vare på opphavsretten og varemerkelovene mens du utvider data fra en online kilde. Generelt hjelper dette verktøyet elevene til å skaffe og organisere informasjon fra forskjellige nettsteder. Det hjelper dem med å forberede nøyaktige oppdrag og skrape opp til ti tusen websider om en time.

4. En kraftig webcrawler:

Screen Scraping er et avansert verktøy når det gjelder å indeksere forskjellige websider. Det tillater oss å starte flere crawlere av gangen, og vi trenger ikke å overvåke hva som skjer i bakgrunnen. Vi vil fremheve dataene, og dette verktøyet lagrer den skrapede informasjonen i sin egen database. I tillegg kan du bruke den til å krype forskjellige komplekse nettsider og dermed forbedre ytelsen til nettstedet ditt. Screen Scraping verktøyet er flott for webmastere og hjelper dem med å forbedre søkemotor rangering av sine nettsteder og blogger.

Skrapdata med skjermskrapverktøyet:

For din brukervennlighet, her er en trinnvis beskrivelse av hvordan du starter webskraping med dette fantastiske verktøyet: 3)

Trinn 1: Klikk på skjermverktøyet i skjermbildet Design. Dette verktøyet vil oppdage hvert enkelt element med sine unike verdier.

Trinn 2: Det er viktig å velge skrapmetoden og formatet på dataene dine. Vanligvis presenterer Screen Scraping-verktøyet data i CSV- og JSON-formater.

Trinn 3: Klikk på Fortsett-knappen for å begynne å skrape. Dette verktøyet vil først samle inn informasjonen for deg, organisere og skrape den i et ønskelig format. Ikke glem å laste ned de skrapede dataene til harddisken din for offline bruk.

December 22, 2017