Back to Question Center
0

Semalt aksjer 5 Trendende innholds- eller dataskrapteknikker

1 answers:

Webskraping er en avansert form for datautvinning eller innholdsutvinning. Målet med denne teknikken er å skaffe nyttig informasjon fra forskjellige nettsider og forvandle den til forståelige formater som regneark, CSV og database. Det er trygt å nevne at det er mange potensielle scenarier for dataskraping, og offentlige institutter, bedrifter, fagfolk, forskere og ideelle organisasjoner skraper data nesten daglig. Utdrag av målrettede data fra blogger og nettsteder hjelper oss til å ta effektive beslutninger i våre virksomheter - gaasiseadmed autole tartus. Følgende fem data- eller innholdskrapteknikker trener i disse dager.

1. HTML-innhold

Alle nettsider er drevet av HTML, som anses som grunnleggende språk for utvikling av nettsteder. I denne data- eller innholdskrapteknikken vises innholdet som er definert i HTML-formater i parentes og er skrapt i et lesbart format. Formålet med denne teknikken er å lese HTML-dokumentene og forvandle dem til de synlige nettsidene. Content Grabber er et slikt dataskjæringsverktøy som hjelper til med å ekstrahere data fra HTML-dokumentene enkelt.

2. Dynamisk nettstedsteknikk

Det ville være utfordrende å utføre datautvinningen på forskjellige dynamiske områder. Så, du må forstå hvordan JavaScript fungerer, og hvordan å pakke ut data fra de dynamiske nettstedene med den. Ved hjelp av HTML-skriptene kan du for eksempel omforme uorganiserte data til en organisert form, øke nettbasert virksomhet og forbedre ytelsen til nettstedet ditt. For å hente dataene riktig, må du bruke riktig programvare, for eksempel import. io, som må justeres litt slik at det dynamiske innholdet du får er opp til markeringen.

3. XPath teknikk

XPath teknikk er et kritisk aspekt av nettskrapingen . Det er vanlig syntaks for å velge elementene i XML- og HTML-formater. Hver gang du markerer dataene du vil pakke ut, vil den valgte skraperen forvandle den til lesbar og skalerbar form. De fleste av nettskrapingsverktøyene trekker kun informasjon fra nettsider når du markerer dataene, men XPath-baserte verktøy styrer dataselectionen og utvinningen på dine vegne, noe som gjør arbeidet ditt lettere.

4. Regelmessige uttrykk

Med de vanlige uttrykkene er det enkelt for oss å skrive uttrykk for lyst innenfor strengene og trekke ut nyttig tekst ut av de gigantiske nettstedene. Ved hjelp av Kimono kan du utføre en rekke oppgaver på Internett og klare de vanlige uttrykkene på en bedre måte. For eksempel, hvis en enkelt nettside inneholder hele adressen og kontaktinformasjonen til et selskap, kan du enkelt skaffe og lagre disse dataene ved hjelp av Kimono som webskrapingsprogrammer. Du kan også prøve regelmessige uttrykk for å dele adressetekstene i separate strenge for enkelhets skyld.

5. Semantisk annotasjonsgjenkjenning

Websidene som skrapes, kan omfavne den semantiske sminke, annoteringer eller metadata, og denne informasjonen brukes til å finne de spesifikke datasettene. Hvis annotasjonen er innebygd i en nettside, er semantisk annotasjonsgjenkjenning den eneste teknikken som vil vise de ønskede resultatene og lagre dine hentede data uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Så, kan du bruke en nettskraper som kan hente dataskjemaet og nyttige instruksjoner fra forskjellige nettsteder.

December 22, 2017