Back to Question Center
0

Web Scraper Link Selector Forklart Av Semalt

1 answers:

Websøkere må navigere gjennom nettsidene og angi nøyaktig informasjonen de ønsker å trekke ut. Det er en svært effektiv nettprosess, som gir brukerne muligheten til å trekke ut flere sider som bruker Ajax av JavaScript. Brukere kan installere dette spesielle skrapeverktøyet veldig enkelt uten å måtte bruke noen avanserte tekniske ferdigheter. Webskraper kan hjelpe dem til å samle all den informasjonen de trenger raskt og enkelt. Det er det beste gratis nettskrapingen Chrome-forlengelsesverktøyet, spesielt utviklet for nybegynnere som ønsker å trekke ut data fra et nettsted uten å ansette en profesjonell - estudio de fotografia digital.

Skraping av ulike data via nettet

Hver gang webskraperen åpner en ny side fra Internett, må brukerne trekke ut noe element. Etter å ha opprettet en plan, må brukerne utvikle selektorer. De er elementene på målwebområdet som inneholder visse data. Brukere kan legge til, redigere eller slette selektorer gjennom panelet. Brukere kan bruke dette skrapverktøyet for å samle ulike typer data, som innhold, tabeller, bilder, telefonnumre, priser og mer. Etter at de har samlet informasjonen de trenger, kan brukerne kopiere resultatene som TSV til utklippstavlen og lagre dem i mapper eller eksportere resultatene til Google Docs som Excel-regneark.

Navigering gjennom flere nivåer

Ved å bruke dette ekstraksjonsverktøyet kan websøkere navigere mellom ulike kategorier og underkategorier og enkelt velge koblingstekster. For eksempel kan de velge to koblingsselektorer: en for hovedkategorier og den andre for underkategorier. På denne måten kan du navigere gjennom forskjellige nettsider og trekke ut nettadressene.

Slik håndterer du paginering

I dag har mange e-butikker og forhandlere flere kategorier på sine nettsteder. Brukere må bestemme hvilken kategori de vil bruke. Hver gruppe har sin liste over produkter sammen med paginasjonslenkene. Videre må brukerne huske at det finnes noen sider som bare er tilgjengelige fra paginasjonssider og ikke fra en bestemt kategori. De må bare begynne med å lage et sitemap (plan) og begynne å trekke ut elementer. For å gjøre dette må de lage en annen Link Selector for å velge paginasjonslinkene. Brukere må huske at når nettskraperen åpner en bestemt kategori, kan den kun samle gjenstander fra denne spesifikke siden. Deretter kan den gjøre bruk av ulike mulige paginasjonslenk. Disse koblingene kan oppdage mer relaterte data, samt flere paginasjonskoblinger for brukerne.

Dette ekstraheringsverktøyet har noen flotte funksjoner, og det kan hjelpe websøkere til å samle de resultatene de ønsker, å analysere dem senere. Det er et enkelt verktøy som ikke krever koding, og brukerne trenger ikke å ha avanserte programmeringsevner. Det er den beste gratis nettskrapende Chrome-utvidelsen for ikke-programmører som ønsker å trekke ut data fra et nettsted uten å ansette en webscraper-profesjonell. De må bare bruke Google Chrome-nettleseren for å installere den.

December 22, 2017