Back to Question Center
0

Semalt aksjer 5 tips for å skrape data fra et nettsted

1 answers:

Dataene er ikke alltid i et lesbart format, men eksisterer på Internett. Det meste av informasjonen er tilgjengelig på ulike språk, noe som gjør det vanskelig for oss å forstå det, og alt kan ikke nås i CSV eller et annet format. Under slike omstendigheter vil det være vanskelig for deg å bruke informasjonen på riktig måte. Du kan heller ikke kombinere det med datasettene og utforske det selvstendig. Dermed er dataskraping den eneste måten å lage kopier i lesbare og tilgjengelige formater.


1 - evic. Bruk Google Regneark og Google Chrome

Det er trygt å si at både Google Chrome og Google Regneark bidrar til å skrape data på bare 5 minutter, og du trenger ikke å legge inn noen kode i det hele tatt. Å vite utformingen av nettstedet ditt er det første trinnet med å skrape og bruke dataene. Den enkleste måten å gjøre det på, er ved ImportHTML-kommandoen i Google Regneark. Det fungerer som magi og skraper hele nettstedet ditt uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Du kan også bruke programvare som er Chrome-vennlig og leveres med mange funksjoner.

2. Bruk Scraperwiki for bedre resultater

Hvis du vil skrape den komplekse databasen og ikke ha programmeringsferdigheter, må du prøve Scraperwiki for bedre resultater.Det hjelper å skrape forskjellige Wikipedia-sider og tunge nettsteder og laster ned hele nettstedet på harddisken om noen få minutter. Dette verktøyet er verdt å investere i energi og tid og sørger for å gi de beste og mest nøyaktige resultatene. Scraperwiki har forskjellige funksjoner, for eksempel du kan skrive forskjellige koder, kan be eksperterne til å skrive skraper på vegne av deg og kontakte Scraperwiki-fellesskapene for å få bedre resultater.

3. Forstå strukturen til en skrape

Det er også viktig å forstå skraperens struktur. De fleste av skrapene er kompromittert av tre hoveddeler: køen av sider for å trekke ut, området for strukturerte data som skal lagres, for eksempel en database, og nedlasteren eller parseren som bidrar til å legge til URL til linjen.

4. Forstå betydningen av skraping:

Skraping er måten å ekstrahere data fra forskjellige nettsider, PDF-filer og andre dokumenter, noe som gjør den brukbar og lesbar for videre behandling. Det er en av de mest nyttige og omfattende teknikkene du kan implementere for å samle og bruke data. Den beste delen er at du ikke trenger å ha programmeringsevner for å skrape data hvis du bruker verktøy som Kimono og import. io.

5. Lær hvordan du skal skrape:

Du bør lære å skrape om du vil trekke ut data fra ulike nettsider regelmessig. I tillegg kan du lære det når du har masse informasjon for å bli overrasket over og vil bruke den på nettstedet ditt. Hvis du mottar e-postvarsler om interessante produkter og tjenester, vil du kanskje skrape og lære det grunnleggende. Det er sant at skraping er en enkel oppgave som krever noen programmeringsevner. Noen verktøy for webskraping krever ikke at du lærer programmeringsevner og språk, noe som betyr at du kan utføre oppgavene dine uten kode.

December 22, 2017