Back to Question Center
0

Den Semalt Islamabad Expert - Hva er søkemotoroptimalisering (SEO)?

1 answers:

I sin enkleste form, optimalisering av søkemotor er prosessen med å øke rangeringen på nettstedet ditt slik at det vises blant de første koblingene i søkemotorens retur sider. Du lurer kanskje på hvorfor nettstedet ditt må rangere høyt. Dette er en informasjonsalder, og kunder gjør onlineforskning før du bestiller noe produkt eller en tjeneste. Hvis nettstedet ditt vises blant de første linkene, er sjansene gode at kundene vil klikke på linken din og til slutt gjøre bestillingen fra deg oftere.

Michael Brown, en toppekspert fra Semalt , forklarer her hvordan man oppnår høy rangering av søkemotoren for nettstedet ditt og opprettholder det.

I et nøtteskall er SEO rettet mot å få nettstedet ditt til å vises på den første søkemotorens resultatside - larose posay effaclar kit. Dette skyldes at folk vanligvis ikke kommer til den tredje siden før de tar en beslutning. Men, avhengig av hvor konkurransedyktig din nisje er, kan det være veldig dyrt eller rimelig for deg å komme til side ett. Du kan til slutt komme til den første siden hvis du er tålmodig nok, og du følger også prinsippene som er skissert nedenfor.

Innholdet ditt skal være rikt på relevante søkeord

Søkemotorer bestemmer ranger av nettsteder gjennom verktøyet kalt edderkopper. Dette verktøyet crawls nettet på en automatisk måte. Frekvensen som edderkopper kryper på nettstedet ditt, bestemmer hvor høyt du vil rangere og edderkoppene rangerer deg for hvor relevant innholdet ditt er for din nisje.

Derfor er det viktig for deg å vite søkeordene dine som skriver på søkemotorer. Dette vil hjelpe deg med å utvikle innhold rundt søkeordene. For eksempel, hvis du tilbyr juridiske tjenester for skadeoffer, kan dine potensielle kunder skrive inn søkeord som "advokat i South Florida". Så innholdet ditt bør inneholde alle mulige søkeord.

På dette tidspunktet er det viktig å påpeke at edderkopper ikke kan krype tekst innenfor et bilde. Så, bør du sørge for at søkeordene dine ikke er innebygd i bilder. Nå som du forstår viktigheten av relevante søkeord, kan du lure på hvordan du får alle relevante søkeord for din nisje..Alt du trenger er et gratis verktøysamtal Google AdWords søkeordverktøy. Dette verktøyet vil hjelpe deg med å identifisere alle søkeordene som er relevante for din nisje. Så, du må sørge for at alle søkeordene vises i innholdet og metadataene på siden din.

Kobling er viktig

Rangeringen på siden din er et tall fra 1 til 10 gitt til nettstedet ditt basert på utgående og innkommende koblinger. For å forbedre rangen din, sørg for at alle dine sosiale medier-kontoer er koblet til nettstedet ditt. Hvis nettstedet ditt er knyttet til av et høyt rangerende nettsted, vil det bringe "link juice" til nettstedet ditt, og dermed øke rangeringen på nettstedet ditt også. Du kan også prøve å bli oppført i gratis, pålitelige åpne kataloger og profesjonelle organer knyttet til din nisje fordi potensielle kunder kan søke gjennom katalogene også.

For å bestemme rangen på nettstedet ditt, kan du laste ned et plugin som "PageRank Status". Den fungerer med Google Chrome-nettleseren. Å kjenne din rang vil hjelpe deg med å overvåke din forbedring.

Hold innholdet friskt

Den hastigheten som søkemotor edderkopper kryper på websidene dine, spiller en fremtredende rolle i rangeringen din, og avhenger avhengig av hvor frisk du beholder innholdet ditt. Hver gang du laster opp nytt innhold til nettstedet ditt, vil søkemaskinspinnere komme over for å gjennomsøke nettstedet ditt. Dessuten vil besøkende også nyte å lese fersk innhold.

Så du bør alltid holde innholdet ditt frisk hele tiden. Fjern gammel tekst, bilder / bilder og videoer og erstatt dem med nye og mer interessante. Du kan sette opp en blogg på nettstedet ditt og oppdatere bloggen med nytt innhold hver dag eller hver uke. I utgangspunktet kan det være vanskelig, men det blir uanstrengt når du blir vant til det.

For å være oppdatert med gjeldende søkeord som er relevante for nettstedet ditt, kan du bruke Google Alerts. Det vil alltid oppdatere deg på søkeordene for å utvikle innholdet ditt rundt.

Hold SEO teknikker oppdatert

Reglene, prinsippene og algoritmer for rangering er ikke statiske. De er dynamiske, og de endres svært ofte, så du må være oppdatert med algoritmer. For eksempel, for nå, nettsted rangering avhengig hovedsakelig på hvordan du sparer innholdet ditt med søkeord. Nå er det et antall ganger et søkeord kan vises i innhold av et bestemt antall ord. Ellers blir innholdet ditt flagget som spam, og det vil senke rangen din.

November 29, 2017