Back to Question Center
0

Web Content Scraper: Er det den beste måten å få data fra nettet? - Semalt gir svaret

1 answers:

Å få data fra nettet er ikke alltid en lett oppgave. Du har sikkert prøvd alt for å finne et nettsted som inneholder dataene du vil, men kunne ikke laste ned eller kopiere og lime inn innholdet. Men ikke gi opp! Det er noen avanserte måter å få dataene på i et format som er egnet for videre manipulering:

  • Du kan få data fra nettbaserte APIer (programmeringsgrensesnitt). Mange webapplikasjoner som Facebook og Twitter gir grensesnitt som gir enkel tilgang til dataene sine - best technology firms in Portland. Det er ganske enkelt å få kommersielle og til og med regjeringsdata ved hjelp av slike grensesnitt.
  • Du kan også trekke ut data fra PDF-filer. Det kan imidlertid ikke være enkelt siden PDF er et format som er egnet for skrivere. Det er sjanser for at du mister strukturen til dataene som trengs når du laster ned fra en PDF.
  • Det er en avansert måte å utvinne webdata på - utvide data ved hjelp av et nettsted innholdskraper .

Hvorfor bruke en nettsideinnholdskraper?

Med tanke på den skiftende innholdet av innholdet som er tilgjengelig på nettet, samt kompleksiteten til nettbaserte plattformer, er det mange gode grunner til at du bør vurdere å bruke en nettsideskraper for å få den informasjonen du trenger. Her er en kort oversikt over disse årsakene:

  • Skrapping av et nettsted uten hitch

Rangeringsbegrensning er et aspekt du må vurdere når du velger en metode for å få data fra nettet. I praksis betyr det å sette en grense på antall ganger en besøkende kan få tilgang til et nettsted uten å bli vurdert som en DDoS (distribuert tjenestenekt). ) angrep. Hvis du vil få mest mulig ut av datautvinningsopplevelsen, bruk en riktig webinnholdskraper . De fleste nettstedene forsvarer ikke innholdet fra skraper, slik at du kan få den nødvendige informasjonen uten problemer.

  • Vær anonym når du skraper

Hvis du vil ha data fra en privat nettside, er nettskraping den beste måten å gå om dette. En webinnholdskraper lar deg lage enkle HTTP-forespørsler uten å registrere deg. Bortsett fra informasjonskapsler og IP-adresser, er det ikke noe annet som kan lede en sideadministrator til deg.

  • Webskraping får deg data som er lett tilgjengelig

Webskraping er ikke en rakettvitenskap. Det er ikke nødvendig å kontakte noen i organisasjonen eller vent et nettsted for å åpne en API. Bare finne ut noen grunnleggende tilgangsmønstre, og ditt webinnholdskraper vil gjøre resten av arbeidet.

Du kan bruke webskraper for å få nesten alle typer data fra nesten hvilken som helst side. Det er derfor den beste måten å få data fra nettet i forhold til andre datautvinningsteknikker. Neste gang du vil ha noen data ut av nettet, bruk et webinnholdskraper, og arbeidet ditt vil bli mye enklere og interessant enn noensinne.

December 22, 2017