Back to Question Center
0

Semalt forklarer hvordan du trekker ut de nødvendige dataene fra HTML-nettsteder

1 answers:
En stor mengde informasjon presentert i nettet anses å være "ustrukturert" fordi Det er ikke organisert riktig. HTML-nettsteder er forskjellige på den måten at de inneholder organiserte dokumenter, og teksten presentert i dokumentene er strukturert i den underliggende HTML-koden.

Det er tre hoveddatautvinningsmetoder fra HTML-nettsteder:

  • Lagre teksten som finnes på en nettside til datamaskinen;
  • Skrive koden for datautvinning;
  • Ved hjelp av spesielle ekstraksjonsverktøy;

1. Slik trekker du ut HTML fra nettsiden uten koding.

Du kan skrape innhold på en nettside ved å bruke trinnene beskrevet nedenfor:

Utdrag bare tekst

Etter å ha åpnet en nettside som inneholder teksten du vil ha, høyreklikk og velg alternativet "Lagre siden som" eller "Lagre som". Skriv inn et navn for filen i feltet "Filnavn" og fra rullegardinmenyen Lagre som type, velg "Webside, kun HTML - westlake sw608 reifentest suv. "Klikk på" Lagre "-knappen og vent noen sekunder.

All teksten på den siden er hentet ut og lagret som en HTML-fil. De opprinnelige sidformatteringsalternativene forblir intakte, og du kan redigere innholdet i slike tekstredigerere som Notisblokk.

Utdrag av en hel nettside

Velg "Lagre som" eller "Lagre side som" i menyen "Fil". Deretter klikker du på "Webside, Fullfør" fra rullegardinmenyen Lagre som type. Etter å ha klikket på "Lagre", blir teksten og bildene hentet fra siden og lagret der du vil. Teksten er plassert i en HTML-fil mens bildene er lagret i en mappe.

2. Utpakking av HTML fra et nettsted ved hjelp av koding

Du kan jobbe direkte med HTML-filer ved hjelp av spesialverktøy. Du kan også lage en kode for å fjerne alle HTML-koder og beholde tekst som finnes i HTML-filer ved hjelp av XPath eller vanlig uttrykk. Noen av de mest populære programmeringsspråkene for denne oppgaven er Python, Java, JS, Go, PHP og NodeJs.

3. Bruke verktøy for webdatautvinning

Hvis du bare vil pakke ut HTML-filer fra et nettsted uten å skrive en enkelt linje med kode eller unngå tortur av kopierings- og limemetoden, bruk verktøy for webskraping . Faktisk er det mange nyttige verktøy som kan hente den nødvendige informasjonen fra et nettsted og deretter konvertere det til det strukturerte formatet. Bare prøv noen få skrapverktøy s, og du vil definitivt finne den som passer best for dine skrappbehov.

December 22, 2017