Back to Question Center
0

Semalt: Webskraper. Den enkleste måten å bruke Web Scraping Software

1 answers:
En nettskraper er et program eller programvare utviklet for datautvinning fra flere

nettsteder. Siden web data utvinning har blitt en vanlig praksis blant bedrifter, tilbyr noen nettsteder gratis webskraper, mens den andre gir dem de tjenestene du bør betale for. Et av de mest pålitelige verktøyene for nettskraping er Web Scraper.

Med en Web Scraper kan du opprette din egen database av firmaers e-postadresser, eller du kan lage dine produkter eller e-butikkatalog. En av de beste fordelene som tilbys av dette verktøyet er at kontakter av et selskap kan lastes ned anonymt fra mange nettsteder med en utrolig hastighet og med høy nøyaktighet! Det skrapede innholdet kan også lagres i forskjellige formater og forskjellige steder slik at det kan brukes når som helst du trenger. Her er noen av de overlegne egenskapene til programvaren - www google chile cl.

Web Scraper-funksjoner

14-dagers gratis prøveversjon

Webskraper leveres med en 14-dagers gratis prøveversjon. Dette betyr at du kan prøve programvaren gratis i to uker. Etter det, hvis du liker det, kan du kjøpe det.

Det krever ingen programmeringskunnskap

Webskraper trenger ikke kunnskap om programmeringsspråk eller skript. Alt du trenger å gjøre er noen få museklikk og velg de nødvendige dataene for utvinning. Det kan håndtere flere nettlesere samtidig

Web Scraper kan fange opp data fra flere websider i en enkelt runde, og det kan også fungere på flere nettlesere samtidig. Dette sparer tid og energi.

Evne til å trekke ut data fra sikre nettsteder

Dette nettskrapningsverktøyet har muligheten til å trekke ut data via proxy-servere, slik at det kan laste ned og skrape data fra svært sikre nettsteder med bruk av proxy-servere. Denne funksjonen er nyttig for bedrifter som skraper data fra sikre nettsteder som LinkedIn og Facebook.

Det kan forvandle skrapet data til flere formater

Det eksporterer data til forskjellige formater. Det kan eksportere skrapede data til TXT-, XML- og CSV-formater, avhengig av instruksjonene til en bruker. Faktisk kan det forvandle de samme dataene til tre forskjellige formater.

Det gir et brukervennlig grensesnitt

Verktøyet gir et lettforståelig og brukervennlig grensesnitt, slik at du ikke trenger teknisk kunnskap å bruke den. Du trenger ikke også veiledning eller video demonstrasjon for å bruke den.

Konkurransedyktig pris

På grunn av sine overlegne egenskaper kan det hende du tror det koster en formue. Men det kommer til en fornuftig pris.

Tilgjengelig i to versjoner

Det finnes to versjoner av Web Scraper. Den første versjonen gjør det mulig å sammenligne konkurrenters tilbud og produkter. Den andre versjonen er ment for utvinning av kontakter. Du kan velge hvilken versjon som passer for din bedrift. Det er imidlertid ikke uvanlig at en enkelt bedrift kjøper begge versjoner. Du kan også gjøre det samme for å få bedre resultater.

Som konklusjon, siden du ikke har noe å tape, hvorfor ikke prøve 14-dagers prøveversjon. Du kan ende opp med å kjøpe den etter prøveperioden.

December 22, 2017