Back to Question Center
0

Hvordan lage mange backlinks på en gang?

1 answers:

For øyeblikket vet alle at tilbakekoblinger ikke opprettes likt. Link-bygningen var en enkel søkemotoroptimaliseringsteknikk før Google etablerte sin Penguin-oppdatering. I dag, hvis du skriver mange artikler og sender dem til ulike artikler underkastelse nettsteder, vil det enten gi deg ingen resultater eller føre til søkemotor straff. Og husk, ingen vet hva Google vil gjøre neste. Hver gang du prøver å søke søkealgoritme, må du være klar til å få sanksjoner - types grain storage facilities.

Det er imidlertid ikke en grunn til å slutte å gjøre noe for koblingskjøp. I stedet for det, må du lære å generere høykvalitets inngående linker på riktig måte.

Tro ikke på noen som hevder at koblingsbygningen er død. Tilbakekoblinger forblir den primære rangeringsfaktoren. Imidlertid kan bare organiske og like oppnådde koblinger gi et resultat.

Dette innlegget er designet for å dele med deg noen nyttige tips om hvordan du bygger lenker på en skalerbar måte.

Hvordan lage et sunt linkbyggingsstiftelse?

La oss forestille deg at du oppretter et nytt innholdsstykke og ønsker å markedsføre det på Googles søkeresultatside. Siden du vet at forbedrede høye PR-resultater fra lenker fra kvalitetssider, ville det ikke være fornuftig å generere innkommende koblinger så raskt som mulig? Det er ikke rimelig å bygge mange innkommende koblinger til det nye innholdsstykket innen kort tid. Slike aktiviteter vil se mistenkelig ut for Google. Den bedre løsningen er å hjelpe Google å finne og indeksere innholdet ditt. Det vil ta litt tid, men ha mer verdi for nettstedet ditt. Når innholdet ditt ville bli indeksert, kan du få økologisk link juice og forbedre din rangering.

Hvordan hjelpe Google å finne og indeksere innholdet ditt?

For å akselerere en prosess med innholdsindeksering, kan du benytte Alexa verktøy. Webbrowwlere analyserer dette nettstedet hele tiden. Når du legger inn domenenavnet ditt på Alexa-verktøyet, vil det automatisk legge til din nye, optimaliserte side i databasen. Når søkesøkeprogrammer analyserer nettstedet ditt på nytt, blir det opprinnelige innholdsdelen din også analysert av Google.

En annen effektiv måte å tiltrekke Google bots på innholdet ditt er å skape data-drevne infographics. Det kan fungere for deg som sosiale medier hjelper med raskere indeksering og synlighet. Det er derfor hvis det nye innholdet ditt blir populært på sosiale medier-plattformer, gir det et signal til Google at brukerne finner innholdskvaliteten og -linkene verdt. Det betyr at når du begynner å generere eksterne lenker rundt dette kvalitetsinnholdet, blir en hvilken som helst nettsidelink organisk.

Du må imidlertid forsikre deg om at du deler relevant og nyttig for leserens innhold, da hver ny artikkel, post eller lenke skal gi tilleggsverdi til potensielle kunder.

Vanligvis bryter tradisjonell, utdatert koblingsbygning seg ikke om sluttbrukeren. Men for å få kvalitet link juice og ser naturlig ut i søkemotorene, må du fokusere på hva målgruppen ønsker. Leserne dine bør ikke angre på at de følger en foreslått lenke.

December 22, 2017