Back to Question Center
0

Semalt: Hva er innholdsskraping? 4 typer webinnhold som skrapes på nettet

1 answers:

Innholdsskraping er duplisering av nettsider innholdet manuelt eller gjennom et antall verktøy. De fleste webmastere og bloggere beskytter innholdet sitt under lov om opphavsrett, og å sende inn stjålet informasjon som en original er en alvorlig kriminalitet!

Webinnholdet er dessverre for det meste skrapt til tvilsomme og ulovlige formål som industriell spionasje, plagiering og datatyveri. De legitime og autentiske formålene med innholdsskraping er imidlertid dataregistrering, innholdshåndtering, dataoverføring, konkurransedyktig intelligens, omdømmehåndtering eller bedriftsanalyse - coil less mod tank.

Fire forskjellige typer innhold som er skrapet på internett:

Enkelte webansvarlige og bloggere bruker innhold fra anerkjente nettsteder og blogger, med tanke på at økt volum av sider på deres nettsteder er bra for søk motorrangeringer. Og faktisk er noe innhold utsatt for skraping, men fire hovedtyper av skrapet innhold er nevnt nedenfor.

1. Digitale utgivere og kataloger:

Digitale utgivere og nettkataloger er ofte rettet mot programmerere og utviklere, som har som mål å skrape innhold fra disse plattformene for sine private blogger. Hyle. com er et slikt eksempel. Denne multinasjonale Internett-leverandøren og nettkatalogen har fått stor suksess de siste månedene. Mye innhold på dette nettstedet har blitt skrapt, og spammere søker alltid etter måter å skrape flere av sidene på. Tilsvarende er Manta den berømte nettsiden der over 20 millioner merker har registrert seg for markedsføringsformål. Dessverre har det meste av innholdet blitt skrapt, og et stort antall roboter blir brukt til dette formålet.

2. Eiendomsmegling:

For flere år siden ble eiendomsmeglingene angrepet av innholdskraberen, og gjenopprettingen kostet dem mer enn 10 millioner dollar.

3. Reise:

Det ser ut som innholdet i nesten alle reiseportaler har blitt slettet. Disse selskapene gir ikke bare informasjon om beste destinasjoner i verden, men gir også reisetjenester til sine kunder. Reisesider er et enkelt mål for innholdskraper. Noen av de ledende nettbaserte byråene som er i fare, er kajakk, TripAdvisor, Priceline, Trivago, Expedia og Hipmunk. De har bygd multibillion-dollar meta-søk-bedrifter, og innholdet deres blir ofte skrapt og gjenbrukt på små nettsider og blogger.

4. E-handel:

Det er sant at innholdet på e-handelsstedet ikke kan skrapes lett, men nettsteder som eBay og Amazon er fortsatt skrapt for pris- og produksjonsbeskrivelser.

December 22, 2017