Back to Question Center
0

Kan du vise meg hvordan du får god kvalitet tilbakekoblinger?

1 answers:

Før noe annet, hva gjør en kvalitet tilbakekobling? Generelt sett blir nettstedets eller bloggens lenkeprofil vurdert av Google ved hjelp av en rekke primære faktorer, for eksempel lenkeautoritet, domenealder, matchende tekstanker, naturlige koblingsmønstre osv.Hvorfor bør du vite hvordan du får god kvalitet tilbakekoblinger utelukkende? Bare fordi naturlig bygge backlinks har nylig blitt en av de viktigste rangeringen signaler i SEO. Det er derfor du må kjenne de riktige stedene og de riktige handlingene som skal tas for å tjene de verdifulle tilbakekoblingene. Og jeg skal vise deg hvordan du får kvalitet tilbakekoblinger fra sosiale nettverk, artikkelen markedsføring, media pressemeldinger, og dokumentdeling nettsteder. Så, la oss se gjennom dem alle nedenfor.

Sosialt nettverk

Sikkert er det moderne samfunnet av sosiale medier verdt å bygge sammen med - darphin exquisage. Og det er omtrent et dusin sosiale nettverk og mediesider som har de største målgruppene for aktive brukere, for eksempel Google Plus, Twitter, Facebook, osv.Saken er at hver online plattform populær på sosiale medier ofte har en ganske høy side rangering. Derfor anbefales denne attraktive muligheten til å bli prøvd for kvalitetskobling først og fremst. Husk at for de beste resultatene her bør du utarbeide en tilbakevendende planleggingsplan eller mediekanalplan. Når du gjør det, vil du ikke bare vokse ditt nåværende publikum, men målrette dine potensielle kunder ved å bruke unikt og unikt innhold som gir ekte verdi, støttet med relevante bilder, infographics, regneark, etc.

Artikkelmarkedsføring

Denne metoden er trolig blant de beste måtene å få topplydende linkbyggestrategi. Her er hvordan du får god kvalitet tilbakekoblinger med artikkelen markedsføring - bare søke etter de riktige søkeordene og lagre flere gode artikkel emner. Deretter begynner du å jobbe med innholdet ditt for å bli sendt inn til noen av de mest anerkjente artikkelen katalogene. På den måten må du ikke glemme å inkludere koblinger som peker tilbake til hovedsiden eller bloggen din. Bare vær sikker på alt er på plass - både ankertekster og sosiale delingsknapper bør plasseres effektivt i dine kvalitetsskrifter. Slike media nettsteder som omhandler nyheter er også gode steder å hente noen koblinger - bare fordi nesten alt lagt ut der er vanligvis plukket av Små steder å bli spredt bredt på nettet. Gitt at disse store medieområdene alltid søker etter et nytt innhold eller noen spennende historier av høy offentlig interesse, er alt du trenger for å forsyne dem med den kvalitetsartikkelen som dekker et varmt tema som er relevant for din hovedbransje eller nisje. Bare vær sikker på å skape en engasjerende tittel og relevant innhold som vil tiltrekke seg et bredere målgruppe - og du er ferdig.

Dokumentdeling av nettsteder

Det ville være en annen flott måte å bygge naturlig link på, i tillegg til at de fortjente tilbakebetalinger med DoFollow-attributtet. Videre er de fleste eller relaterte kilder godt betrodd av de store søkemotorer som Google selv. Så, denne muligheten ser ut som en absolutt verdig en, ikke sant? Slik får du gode tilbakekoblinger av god kvalitet fra dokumentdeling nettsteder - bare ha det rette innholdet av kvalitet (i. e. , ikke for store artikler, eller innlegg i full lengde). Når alt er utarbeidet, må du bare sende det og dermed slippe en tilbakekobling som peker veien til din egen nettside eller blogg.

December 22, 2017