Back to Question Center
0

Semalt: Innholdskraper. Hvordan finne ut hvem som stjeler innholdet ditt

1 answers:
Hvis du er blogger eller innholdskritiker, er sjansene du vet Alt om innholdskraper. Vær oppmerksom på at innholdskrapere kan kopiere eller stjele nettinnholdet ditt for sine private blogger uten tillatelse. Noen av innholdskrapene kopierer og limer bare inn dine blogginnlegg hele tiden, mens de andre bruker automatiserte programmer for å ta innhold fra RSS-feeds og publisere det på sine egne nettsteder. Her beskriver vi hvordan du oppdager hvem som stjeler webinnholdet ditt og hvilke tiltak du bør ta imot dem.

Slik finner du ut at nettstedet ditt blir skrapt:

Med mindre du ikke søker etter innleggets tittel i Yahoo, Bing eller Google, kan du ikke spore opp nettstedene som stjeler innholdet ditt på en jevnlig basis. Hvis du ønsker å vite om de spam- eller 7-personers eller hackere, kan du prøve noen av de følgende måtene - 21 grand casino play.

1. Copyscape:

Det er den enkleste og enkleste måten å finne ut hvem som stjeler innholdet ditt på internett. Dette programmet lar deg legge inn nettadressene til webinnholdet ditt og finne kopiene på World Wide Web. Du kan enten bruke den gratis versjonen med begrensede alternativer eller premium-versjonen som lar deg sjekke nesten 10.000 nettsider for noen få dollar.

2. Trackbacks:

Du kan også prøve trackbacks på ditt WordPress-nettsted for å identifisere og knekke ned nettstedene som stjeler innholdet ditt nesten daglig. Hvis du bruker Akismet, vil mange av trackbackene bli vist i din spammappe. Nøkkelen til å identifisere og få trackback er å inkludere lenker i innlegget ditt med flotte ankertekster. Intern og ekstern linking er viktig for optimalisering av nettstedet ditt.

3. Verktøy for nettredaktører:

En annen måte å finne innholdsskrapere på er å bruke nettredaktørerverktøy. Gå til Internett> Lenker til Google Analytics-kontoen din, og klikk på kolonnen Tilkoblede sider. Ethvert nettsted som har koblet inn innleggene dine, vises i dette området. For å finne dine egne linker på dette nettstedet, må du bare klikke på domenet og finne detaljer om hvilke artikler på nettstedet ditt har blitt stjålet så langt. Her vil du kunne se hvor briljant de kopierer og limer inn dine posttitler og innhold på daglig basis.

4. Google Alerts:

Hvis du ikke har postet regelmessig og ønsker å følge med på omtale av blogginnlegg eller artikler på andre nettsteder, må du opprette Google Alerts ved hjelp av nøyaktige samsvar med artikkelenes titler etter sette den i anførselstegnene.

Få kreditt for det skrapte innlegget:

Hvis du har opprettet et WordPress-nettsted, bør du prøve et RSS-footer-plugin. Det lar brukere legge de egendefinerte delene av teksten din nederst eller på toppen av RSS-innholdet. Og hvis du ikke eier et WordPress-nettsted, bør du bare inkludere den korte beskrivelsen eller notatet nederst eller i toppen av innholdet ditt at den består av lignende informasjon, og bør refereres riktig.

Slik stopper du innholdsskraping?

Hvis du ikke vil at noen skal stjele eller kopiere webinnholdet ditt, må du ta noen tiltak. Først av alt, bør du kontakte nettstedadministratoren og be ham / henne om å ta ned sidene der webinnholdet ditt kopieres. Du kan overbevise ham / henne om å få de artiklene fjernet umiddelbart.

Hvis det ikke finnes noen måter å kontakte en administrator, bør du gjøre Whois Lookup for å oppdage hvem som eier denne nettsiden eller domenenavnet. Hvis det ikke var registrert privat, ville du enkelt finne administratorens e-postadresse. Alternativt kan du kontakte GoDaddy eller HostGator og gjøre oppmerksom på at nettstedets eller domenenavnet kontinuerlig stjeler ditt webinnhold, og det bør enten fjernes eller suspenderes umiddelbart.

Sist men ikke minst, kan du besøke DMCA. Du må bruke takedown-tjenesten for å få dine opphavsrettsbeskyttede bilder, videoer, blogginnlegg og innhold fjernet. Det er noen WordPress-plugins som inneholder DMCA-beskyttede merker, og du kan installere det på nettstedet ditt for å advare potensielle hackere og tyver.

December 22, 2017