Back to Question Center
0

Hva er TOP 10 webkilder for tilbakekobling generasjon?

1 answers:

Å skape kvalitet og engasjerende innhold er utvilsomt den beste måten å få gratis og organiske tilbakekoblinger til nettstedet ditt. Brukere av seg selv vil dele innholdet ditt på nettet, og legger til det mer verdi i søkemotorene. Du kan imidlertid forbedre tilbakekoblingsprofilen din betydelig ved å bygge linker på TOP10 Googles nettsteder. Disse nettkildene har den største PageRank og den høyeste myndigheten på nettet - buy pr5 websites. Mens de fleste webansvarlige og SEO-spesialister tror det er umulig å få lenker fra slike webkilder, er det i virkeligheten mye lettere. Du kan få tilbakekoblinger fra TOP 10 webkilder gratis. Alt du trenger er å være oppmerksom og følg vår korte linkbyggeguide. Så, la oss fortsette. Google Plus

Google Plus er en sosial plattform eid av Google .

Deretter har den den høyeste PageRank. Her kan du bygge både dofollow (indeksert av søketrawlere) og nofollow (ikke indeksert av søketrawlere) tilbakekoblinger.

For å få tilbakekoblinger på Google Plus må du følge disse trinnene:

  • Lag en komplett profil på Google+.
  • Klikk på Profil-knappen og velg Om seksjon. Her finner du Site Section.
  • Klikk på Legg til-knappen i lenkeområdet. Ved å gjøre det vil du ha mulighet til å legge til nettadressen til nettstedet ditt.
  • Ved å bla nedover siden, vil du legge merke til bidragsyteren der du bør gjenta merkenavnet ditt og nettadressen.
  • For å lagre alt, klikk på OK-knappen.
  • For å få trafikk fra disse koblingene, klikk på låsikonet på "Links" og "Bidragsyter til. "Her må du endre den private visning av den offentlige.

Det er det. Nå har du follow-backlinks fra en av de mest innflytelsesrike plattformene på Google. Facebook

Facebook er det globalt populære sosiale nettverket med de omfattende statistiske indeksene. Den har 9 PageRank og 2 Alexa Rank. Totalt antall tilbakekoblinger som peker på Facebook, er mer enn 7 millioner. Hver dag registrerer millioner av nye brukere fra hele verden i Facebook, og det samme av mennesker bruker det på daglig basis. Med andre ord, Facebook er rett og slett den største sosiale plattformen i verden som gir gode linkbyggingsmuligheter for bedrifter.

For å få tilbakekoblinger fra denne PR9 sosiale plattformen, må du følge denne korte instruksjonen:

  • Logg inn på Facebook eller opprett din bedriftskonto hvis du ikke har en;
  • Åpne deretter en Facebook-app som heter "Statisk HTML" og klikk på Legg Statisk HTML til en side. Her ser du den nye kategorien "Legg til sidefane. "Velg siden du vil ha, og klikk på" Legg til sidefane. "
  • Ved å gjøre disse manipulasjonene, vil du opprette en velkommen app på Facebook-siden din.
  • Klikk på denne velkomstappen. Nå har du et annet faneblad der du må klikke på Rediger-fanen og sette inn HTML-koden. Du må endre nettsiden URL og ankre tekst med webadressen din og ankertekst. For å lagre endringene, må du klikke på lagre-knappen.

Prosessen med å lage en follow-backlink på Facebook er ferdig. Nå kan du observere en økning i sosial trafikk som kommer fra denne plattformen.

December 22, 2017