Back to Question Center
0

Hvordan Amazon-forskningsverktøy kan påvirke produktoppdateringsoptimalisering?

1 answers:

Alle nettbutikker som overvåker e-handelsbransjens nyheter, vet hvor verdifulle du kan plassere produktene dine på Amazon Global Trading Platform. Amazon gir fordeler for både leverandører og forhandlere. Derfor er det aldri for sent å presentere produktene dine på Amazon, uansett om du har din egen merkede nettside eller ikke.

For å gjøre produktet ditt synlig på Amazon søk, må du bygge en vinnende markedsføringskampanje - cheap windows vps server. Det bør bemerkes at Amazon A9 rangering algoritme er helt forskjellig fra det vi pleide å se på Google. Amazon legger vekt på inntektsmaksimering og rangerer produkter senere. Det betyr at hver Amazon-selger har en sjanse til å øke sin totale forretningsinntekt og tiltrekke seg enda flere kundeemner enn på et merket nettsted. Men i et slikt konkurransedyktig e-handelsmiljø er det ikke nok å plassere produktene dine og vente på salg, selv om merkevaren din er kjent. Så, for å sikre at produktene dine blir sett av målgruppen din, må du investere tid og innsats i søkeordforskning og notering av optimalisering. Videre er det tilrådelig å bruke en av Amazonas markedsføringsprogrammer (Amazon Vendor Central, Amazon Seller Central, Amazon Vendor Central Express) som perfekt tilfredsstiller dine forretningsbehov.

Som en Amazon-selger har du for mye å gjøre, inkludert å forske, spore og administrere tjenester. Hvis du har mange produkter til din disposisjon, vil det være ganske utfordrende å håndtere dem alle manuelt. Du trenger profesjonell sporing programvare for å hjelpe deg å oppnå suksess.

I denne artikkelen vil jeg gjøre deg kjent med noen profesjonelle forsknings- og analyseverktøy som vil hjelpe deg å øke rangeringene dine på Amazon og tiltrekke flere ledere.

TOP Amazon-verktøy som kan maksimere inntektene dine på Amazon

  • Jungle Scout

) Hvis du vil ha nøyaktig informasjon om hvilke produkter og nisjekategorier som er populære på Amazon, vil Jungle Scout være best for deg.Dette forskningsverktøyet hjelper til med å finne Amazon-produkter du kan dra nytte av. Jungle Scout samler de mest pålitelige Amazon-salgsdataene i bransjen for å hjelpe deg med å unngå eventuelle dyre forretningsfeil. Dette verktøyet inneholder også en produktsporing som er designet for å spare tid du kan bruke på kjedelig forskning. Dessuten kan du bruke dette verktøyet spionere dine nisje konkurrenter. Og til slutt er den beste delen av det at du automatisk kan undersøke din nisje for å avdekke skjulte inntektsstrømmer. Hvis du vil bruke Jungle Scout som en Chrome-utvidelse, kan du få øyeblikkelig produktinnsikt på hvilken som helst side du surfer på. Du vil bli forsynt med hvert produkts pris, estimert salg, gjennomgangstelling og enda mer. Det vil hjelpe deg med å lage nøyaktige produktsammenligninger på fluen.

Så, Jungle Scout kan hjelpe deg å være på toppen av konkurransedyktig Amazon-markedsplassen og smake dine nisekonkurrenter.

  • Semalt Amazon SEO

De fleste kjøpere bruker Google-søk for å finne Amazon Produkter. Først av alt legger de inn produktnavn pluss Amazon i Google-søkefeltet, og vises bare på Amazones søkeresultatside. Semalt Amazon SEO tjener til å øke sjansene for at Amazon-produktlisten din vises på TOPPEN av Google SERP. Med den unike teknologien til massiv lenkebygging, samler Semalt Google din produktside med de viktigste setningene du trenger for å tvinge butikken din til de beste resultatene. Du kan bestille seks måneder eller årabonnement som inkluderer slike tjenester som profesjonelle søkeordforslag, effektiv koblingsbyggingskampanje, opptil 100 søkeord i Google TOP10, rangering forbedring, eksisterte SEO feil kontroll og korreksjon. Det som er best er at du vil kunne få konstant profesjonell støtte fra erfarne Semalt-spesialister.

Så, hvis du ønsker å overmynte konkurrentene dine og få en endeløs strøm av potensielle kunder fra den største trafikkilden på Internett, vil Semalt Amazon SEO tilfredsstille alle dine forretningsbehov.

  • AMZ Tracker

Søkeordsporing er en viktig del av enhver optimaliseringskampanje, inkludert Amazon produktoppføring optimalisering. Det er den første Amazon søkeordsporing, så det er trolig mer modent enn det konkurransedyktige søkeordsporingsverktøyet. Dette verktøyet bidrar til å vokse rangeringer og holde dem høye i lang tid. I følge AMZ Tracker-offensiv strategi kan du raskt nå frem til første side rangeringer gjennom promotering, konverteringsfrekvensoptimalisering og konkurrentanalyse. Det gir deg informasjon om produktrangeringen posisjoner og sporer konkurrentens produkter, slik at du kan se når de gjør en endring som virker. Videre samarbeider AMZ Tracker med den største Amazon-plattformen Vipon. com som gjør at selgere målretter millioner av potensielle kunder. En annen fordel er at AMZ Tracker gjør det mulig å optimalisere produktoppføringen. AMZ Tracker On Page Analyzer viser de sterke og svake punktene i din nåværende produktoppføring, og gir deg muligheten til å korrigere. Videre gir Amazon en sjanse til å spore negative vurderinger og tilpasse e-postrapporter.

  • Handelsord

Dette verktøyet viser deg de mest relevante søkeordene dine potensielle kunder bruker å finne dine produkter eller de relaterte produktene innenfor samme nisje. Databasen omfatter mer enn 170 millioner søkeord. Dette verktøyet passer perfekt til selgere som ønsker å øke salget av deres produkter på Amazon. Merchant Words programvare bidrar til å avdekke svært bestemte søkeordsetninger som brukerne bruker til å finne et bestemt produkt. Det er mye lettere å rangere av disse setningene som de ikke er svært konkurransedyktige. Videre kan du ved hjelp av dette verktøyet få søkeord fra den verdensomspennende markedsplassen. Merchant Words programvare gir deg tilgang til et globalt publikum med en database med søkeord fra kunder fra forskjellige europeiske og asiatiske land. Med Merchant Words-verktøyet kan du lage ultimate CSV-nedlastinger for å integrere disse dataene med hvilket system du bruker effektivt. Og til slutt, ved hjelp av dette verktøyet, vil du kunne få profesjonell kundestøtte. Keyword Tool er en profesjonell Amazon søkeord forskning programvare som tjener til å hjelpe online-selgere.

  • Keyword Tool
  • generer relevante søkeord med lang hale ved hjelp av Amazon Search Suggest-funksjonen. Dette verktøyet implementerer Amazon-rangeringsfunksjoner for å generere hundretusenvis av gyldige søkeord for søkemotorer for Amazon-listeoptimalisering. Amazon-selgere som vil ha tilgang til mer avanserte funksjoner, vil uten tvil dra nytte av søkeordverktøyet Pro for Amazon-alternativet. Men elementer som overvåking av de høyeste rangerte søkeordene, er fortsatt utilgjengelige for brukere av Amazon Keyword Tool.

    December 22, 2017