Back to Question Center
0

Er det mulig å skaffe kvalitet tilbakekoblinger fra høy PR-nettsteder?

1 answers:

Når du lager lenker for nettstedet ditt, må du være spesielt oppmerksom på kildene du velger for dette formålet. Den største mengden av webansvarlige og senior SEO-spesialister hevder at de kraftigste tilbakekoblinger som overfører verdifull koblingsjuice, kommer fra høye PR-nettsteder, for eksempel Google, YouTube, Wikipedia eller Facebook.

Vi ​​skal starte denne artikkelen med en antagelse om at du allerede har en bedriftskonto på Facebook og et nettsted eller minst destinasjonsside for din bedrift.

Så som praksis viser, er alt du trenger for å generere mye trafikk på trafikken rundt nettstedet ditt, å skape et riktig konfigurert innhold ved hjelp av relevante søkeord og bygge tilbakekoblinger fra høy PR-nettsteder - saratoga computer company.

Høy PR-nettsteder for å få kvalitet tilbakekoblinger

Det er en smertefull oppgave å få kvalitet tilbakekoblinger fra høy autoritet domener, spesielt hvis du nylig lanserte nettstedet ditt. Men du bør ikke gi opp som det er mange vanskelige organiske koblingsbyggteknikker som vil hjelpe deg med å komme til toppen av søkemotorer innen kort tid.

  • Høy PR tilbakekoblinger fra YouTube

YouTube er en populær medieplattform eid av Google. Domeneautoritetspoenget for denne webkilden er 10 av 10. Du kan få tilbakekoblinger av høy kvalitet fra denne kilden, og laster opp videoen din der. Alt du trenger er å lage en detaljert video om produktene eller bransjen generelt, og last opp denne videoen på nettet. Deretter må du lage en engasjerende videobeskrivelse, inkludert webadressen til webområdet ditt i den.

  • Høy PR tilbakekoblinger fra Wikipedia

Wiki er en av de største online-encyklopediene opprettet ved hjelp av frivillige. Denne webkilden er preget av sin autoritet og relevans. Det er derfor det har høyest rangering på Google av de mange forskjellige spørringene. Autoritetspoeng av Wikipedia er også 10 av 10. Det er en perfekt kilde for å øke troverdigheten og autoriteten til et domene om det er nytt eller lenge eksistert. Det er mange måter å få høye PR tilbakekoblinger fra denne verdifulle kilden. Men når det gjelder manuell verifisering, blir tingene mer kompliserte. Før du publiserer et innlegg, kontrollerer ekte mennesker og godkjenner det. Derfor kan tilbakekoblingene bli fjernet under manuell verifisering. Der er imidlertid flere nyttige teknikker som vil hjelpe deg med å få kraftige tilbakekoblinger fra Wikipedia til tross for eventuelle begrensninger:

  1. Lag en ny side på Wiki, ved ikke publisere noe på den. For en periode vil denne siden være på utkaststadiet.
  1. Velg deretter Wiki-siden av noen av de mindre populære spørringene og lim inn webområdet ditt. Det er umulig å bekrefte alle sider, derfor ignorerer Wikipedia frivillige bare de informative spørsmålene som ikke er populære.
  1. Din lenke vises i listen over referanse kilder.

Det er verdt å nevne at Wikipedia-tilbakekoblinger er ikke-følger koblinger. Det er derfor koblinger fra denne kilden ikke vil gi deg trafikk. Men for å øke troverdigheten og autoriteten til din webkilde, er det tilrådelig å få tilbakekoblinger fra høy PR-nettsteder som Wikipedia.

December 22, 2017