Back to Question Center
0

Semalt Expert aksjer En Web Extraction Tool List

1 answers:

Enten du må bygge et nettsted eller trenger å hente RSS-feeder Med nøyaktige, nyttige og autentiske data kan du bruke en rekke skjermskrap- og datautvinningsprogrammer.

Hvis du vil ta vare på produktdataene fra en nettside med jevne mellomrom, må du velge Mozenda. Og hvis du trenger å skrape forskjellige reiseportaler, sosiale medier og nyheter, så er Uipath og Kimono best for deg - 12.00r20 kormoran.

Med disse 3 verktøyene kan du automatisere skjemafyllingsprosjektene og kan undersøke på Internett.

1. Kimono

Kimono er en kjent web data utvinning og skjerm skraping søknad. Det er ideelt for hvem som ønsker å koble opp sine virksomheter med live data, og du trenger ikke noen kodende ferdigheter for å få nytte av Kimono. Det kan spare tid og fylle opp nettstedet ditt med ødeleggende data. Du trenger bare å laste ned og installere dette verktøyet, utheve sideelementene dine og gi noen eksempler slik at Kimono kan utføre sine funksjoner på riktig måte. Det er et gratis program med forskjellige funksjoner og passer for bedrifter og frilansere. Kimono merker dataene dine i JSON- og CSV-formatene og oppretter APIer for websidene dine, får dem lagret i databasen for senere bruk. Det krever ingen sidebeskrivelse og øker hastigheten på datautvinningsarbeidet ditt.

2. Mozenda

Mozenda er et gratis skrivebordsprogram og skjermskrapingsprogram. Det hjelper oss med å skrape alle dataene fra ubegrensede nettsider. Denne tjenesten behandler alle nettsidene som den potensielle datakilden, og du trenger ikke noen programmeringsevner for å få nytte av Mozenda. Det har blitt anbefalt av et stort antall programmerere og SEO-eksperter. Du trenger bare å sende inn dine nettsider og la Mozenda utføre sine oppgaver. Du kan enkelt få tilgang til Mozendas API og få nøyaktig informasjon. Det vil veilede oss gjennom skjermskrapingsprosessen gjennom skjermbilder og kan behandle hundrevis til tusenvis av nettsider innen en time. Dette programmet er enkelt å bruke og krever ingen tekniske ferdigheter i det hele tatt. Noen ganger kan Mozenda skrape dataene og behandle nettsider i opptil 24 timer, og det er den eneste ulempen ved dette verktøyet.

3. Uipath

Uipath spesialiserer seg på å lage forskjellige nettsider og behandle mange nettsteder for brukerne. Det er en av de mest pålitelige og beste skjermen skraping og data utvinning programmer. Den er perfekt for både kodere og webutviklere, og kan enkelt overgå alle utvinningsutfordringer som sidenavigering. Det skraver ikke bare dine nettsider, men også forskjellige PDF-filer. Du trenger bare å åpne denne webscraping veiviseren og markere informasjonen du trenger å skrape. Uipath vil skrape tusenvis av nettsider innen en time, noe som gir deg nøyaktige og oppdaterte data i respektive kolonner.

December 22, 2017