Back to Question Center
0

Hvordan få gode tilbakekoblinger på gratis og enkle måter?

1 answers:

Eksterne eller innkommende koblinger tjener som en motor for SEO i våre dager. Tilbakekoblinger er høyt verdsatt av søkemotorer, spesielt av Google, og hjelper dem med å bestemme nettstedet rangering på søkeresultat siden. Ifølge noen kilder er innkommende koblinger den andre Google-rangeringsfaktoren etter innholdsrelevans. Uten tilbakekoblinger vil virksomheten din ikke være synlig for dine potensielle kunder, og senere vil det bli tap-making - desktop computer trade.

I dag jobber rangeringsalgoritmer ikke det samme som flere år før når antall innkommende linker var den viktigste faktoren for nyttig lenkeprofil. Foreløpig vurderer søkemotorer kvaliteten på tilbakekoblinger i stedet for deres kvantitet. Det er vesentlig fra hvilke kilder dine lenker kommer og hvor relevant de er for innholdet på et nettsted. Faktisk, søkemotorer bruker mange faktorer for å bestemme kvaliteten på inngående linker for rangering nettsteder. Men erfarne linkbyggere skiller fire brede kategorier - relevans, tillit, mangfold og autoritet. Så, alle dine innkommende linker bør følge disse fire nødvendige kriteriene. Hvis de ikke følger disse kravene, bør du prøve å forbedre kvaliteten eller bruke Google Disavow Tool til å fjerne dem i det hele tatt.

Så la oss diskutere noen viktige punkter for å få kvalitet tilbakekoblinger fra anerkjente og pålitelige nettsteder. Måter å få gode tilbakekoblinger for å forbedre nettsiderangering

Et linkbyggingsmål er ikke å gjøre koblingene dine naturlige, for å gjøre koblingene naturlige. Den mest organiske måten å lage tilbakekoblinger er å produsere kvalitet og engasjerende innhold for å få brukerne til å koble til den. Men i virkeligheten skjer det ikke alltid. Den mer effektive måten er å målrette høye autoritative webkilder med innhold som de vil lenke til. Problemet er at det er vanskelig å skaffe lenker fra høye PageRank-nettsteder fordi de bare fungerer med populære domener og har ekstremt høye kvalitetsstandarder. Men i dette avsnittet samler vi for deg noen effektive linkbyggingsstrategier som vil hjelpe deg med å få gode tilbakekoblinger.

Du må gjøre din nisjeforskning på markedet og finne nettsteder eller nettsider som ikke lenger er tilgjengelige.I neste trinn må du bruke en profesjonell koblingskrypteringsteknikk og finne ut domenene som knytter til siden som ikke lenger eksisterer. For å få denne informasjonen kan du bruke Semalt Web Analyzer eller Majestic Crawling Tool. På neste trinn må du skille relevant for din industri og verdifulle domener. Opprett det nye innholdet eller ta en av dine eksisterende artikler hvis de holder fast og gi nettstedseierne erstatning for utilgjengelige koblinger med den nye fra nettstedet ditt. I de fleste tilfeller er nettstedseierne enige om dette forslaget, da det er en glimrende mulighet for dem å berike deres lenkeprofil med en ytterligere tilbakekobling av tilbakekobling.

I begynnelsen kan det se ut som den tidligere nevnte Brian Dean kobler byggteknikk. Det er imidlertid ikke det samme i praksis. Ifølge denne metoden må du analysere målrettede domener og finne ut de ødelagte koblingene som fører til utilgjengelige sider. Deretter må du finne koblinger som peker på feilsider fra en bestemt nettkilde ved bruk av Googles Chrome Broken Link Checker Extension.Ved hjelp av denne Google-utvidelsen vil du kunne finne utallige antall ødelagte koblinger. Du må sortere ut disse koblingene og finne bare relevante og trafikkgenererende. Deretter må du opprette et innholdsbrikke på samme emne som et nettsted om og nå ut med en bedre avtale til de målrettede domenene, og tilbyr dem å koble til nettstedet ditt i stedet for feilen en.

December 22, 2017