Back to Question Center
0

Hvordan vil følge tilbakekoblinger se ut i 2018?

1 answers:

Som søkemotorer endrer kontinuerlig deres rangeringsalgoritmer og gir nye rangeringsoppdateringer, lurer mange webmastere på om de trenger å investere i å bygge follow-backlinks, eller ikke. I lys av de siste oppdateringene fra Google Penguin og Panda har nettstedseierne noen tvil om kraften til å følge innkommende linker i 2018. Denne artikkelen er utformet for å fjerne alle misforståelser om kraften til tilbakekoblinger og lære deg hvordan du bygger kvalitets tilbakekoblinger i dette og innkommende år - free logo for online store.

Tilbakekoblinger i søkemotorene

Siden starten av søkemotors historie har tilbakekoblinger vært en integrert del av deres algoritmer. Først og fremst tjente de å oppdage nytt innhold og beregne myndighet i et dokument. Men først evaluerte Google bare antall tilbakekoblinger uten å legge merke til kvaliteten på kildene de kommer fra. Jo flere referanser en nettkilde har oppnådd, jo høyere er myndigheten sin i søkemotorene. For øyeblikket brukes tilbakekoblinger til å oppdage det nye eller oppdaterte innholdet, samt for prioritering av gjennomsøking.

For å forhindre all spamaktivitet og brudd på søkemotorreglene, har Google opprettet retningslinjer for nettredaktører inkludert de beste koblingsbyggingspraksisene. Disse reglene har ikke endret seg mye over tid. Likevel, alle webmasteraktiviteter som er ment å manipulere nettstedets rangeringer, fortjenes å bli straffet med Googles straff.

Med en utvikling av søkemotoroptimalisering, ble flere og flere bedrifter på utkikk etter forskjellige måter å skaffe tilbakekoblinger. Webmastere forsøkte å finne korte gevinster for å skaffe høyere stillinger på Google SERP. Som et resultat, nettsteder som ikke fortjener å rangere høyt oppnådd topp Google stillinger ved å engasjere i brudd på retningslinjene for Googles retningslinjer for nettredaktører. Det lanserte en start på massiv lenke salg og kjøpskampanje på et digitalt marked. Som et resultat har søkemotoroptimaliseringsindustrien brutt noen effektive koblingsbyggeteknikker, for eksempel gjestepost, pressemeldinger, artikkelsmarkedsføring, bloggkommentarer, sosiale medier, foruminnlegg, osv.


For øyeblikket må Google fortsatt kreve tilbakekoblinger som bekreftes av nettstedets eier eller ikke passere PageRank.

I 2012 etablerte Google sin Penguin-algoritme, ifølge hvilken alle spammy backlinks ble devaluert og nettsteder som skapte dem ble straffet. Samme år skapte Google disavow-verktøyet i Google Search Console for å gjøre det mulig for webområdeeiere å kvitte seg med sine spammy-linker med dårlig kvalitet med ett klikk.

Som du kan se fra begynnelsen, har Googles synspunkt vært å unngå å bygge koblinger for å øke rangering i søkemotorer. Mange uerfarne nettredaktører har feilaktig fortolket denne politikken, og koblingsstraffene som følger av denne politikken som "Google er mot linkbygging eller linkbygging, er ikke verdt investeringer lenger". For å sortere ut, er Google ikke mot tilbakekoblinger. Tvert imot bruker Google backlinks som et rangeringskriterium for andre 200 kriterier. Google jobber imidlertid hardt for å forbedre brukerens søkeopplevelse. Det er derfor Google kontinuerlig kjemper mot rangeringsmanipulering for å gi søk bare verdifulle nettsteder med relevans for innholdsforespørsler.

December 22, 2017