Back to Question Center
0

Kan noen lære meg hvordan du legger backlinks så enkelt som mulig?

1 answers:

Faktisk er det prosessen med å skape en annen lenke til nettstedet ditt, eller bloggen er ikke så vanskelig som du kanskje tror. Setter det på vanlig engelsk, kobler bygging i SEO står for en gjensidig fordelaktig avtale. Enkelt sagt betyr det å få tilbakekoblinger plassert på dine egne sider og gi dem i retur. Faktisk er det sannsynligvis at søknaden om en kvalitetskoblingsbyggestrategi er den ultimate måten å øke din generelle strategi i SEO i målestokk - twitter transparent background logo maker. Men før du viser deg hvordan du legger til tilbakekoblinger - enkelt og rolig - la meg gi deg et ord med forsiktighet. Husk at følgende koblingsbyggetips er 100% gyldige for øyeblikket. Men det er ingen garanti for at det som gjør oss greit i dag, forblir det samme for i morgen. Så nedenfor er bare praktiske skritt gyldige for øyeblikket. Jeg håper det vil hjelpe deg å forstå hvordan du legger tilbakekoblinger til ditt nettsted eller blogg - uten noen betydelige kontantutgifter, bare å betale din tid og krefter.

Blog Posting Schedule

Det er ikke noe ekstraordinært om å tjene noen verdifulle tilbakekoblinger å skape planlagte blogginnlegg. Alt du trenger her er å skrive mye og gjøre det ofte. Sørg for at de store søkemotorene lykkes med å merke din tilstedeværelse - ikke glem å levere tilbakevendende oppdateringer med blogginnholdet ditt. Jeg anbefaler personlig å satse på kvalitet, i stedet for kvantitet. Jeg mener at å skrive to eller tre drap artikler er akkurat det som skal gjøres for å legge til noen ekstra tilbakekoblinger som tjener fremdriften din. Og husk - det er en ganske god mulighet til å bruke hovedmålene dine for hvert blogginnlegg. Og selvfølgelig, prøv å ikke overdrive med søkeordene, med mindre du vil at dine skrifter skal se ut som spam. Å gjøre det, bør du vurdere å investere litt tid i koblingsbygging via gjesteblogging, skrive produktanmeldelser og smarte kommentarer, i hvert fall på tredjepartskilder av topp relevans til næringslivet eller fagdiskusjonen.

Ankertekst og søkeordforskning

Det er ikke nødvendig å si at å kjøre et ordentlig søkeordforskning er sannsynligvis det første stedet å begynne å forbedre SEO i målestokk. Når det gjelder lenkebygging, bør du vite hvordan du legger til tilbakekoblinger med riktig ankertekst. For å få alt på plass, ikke nøl med å bruke Google AdWords eller et annet verktøy for å kjøre en fullstendig søkeordanalyse igjen - denne gangen strengt for koblingsbygging. Alvorlig, når det gjelder å forme en perfekt passende ankertekst, gir semantikken mening. For eksempel kan ganske vanlige begreper som "sosiale medier markedsføringskostnad" ha en tilsynelatende lignende semantikk. Ikke desto mindre er døren alltid åpen for å øke trafikken din - bare å endre et enkelt ord, eller ta det ideelt passende.

Solid Website Architecture og Interlinking

Slip alltid noen interne linker som peker veien gjennom ulike deler av nettstedet ditt eller bloggen. Du anbefales å legge til linker til de mest besøkte sidene, og angi en rimelig forbindelse med hjemmesiden din eller destinasjonssidene. Selvfølgelig har denne typen lenker ingenting å gjøre med Googles søkerangeringer, i hvert fall direkte. Likevel er det fortsatt en veldig god mulighet, ikke bare å bygge noen ekstra lenker, men bidra til en robust nettstedarkitektur. Uansett, å utvikle nettstedet ditt eller bloggen til et relativt tilgjengelig og brukervennlig sted, ville være en velformulert beslutning. Tross alt kan du dra nytte av en høyere rangeringsposisjon som skal tildeles på lengre tid, bare fordi nettstedet ditt er praktisk og sier velkommen til alle brukere som er landet der ute.

December 22, 2017