Back to Question Center
0

Hvorfor trenger du å lage PR-tilbakekoblinger av høy kvalitet til nettstedet ditt?

1 answers:

Den mest avgjørende faktoren i søkemotoroptimalisering er utvilsomt koblingsbygging. Søkemotorer bruker tilbakekoblinger som nettsiderrangementer. Jo flere tilbakekoblinger av høy kvalitet peker på nettstedet ditt, jo flere sjanser til å rangere på SERP får du. Dofollow tilbakekoblinger gjør det lettere for Google å bestemme en autoritet på nettsiden og dens rangering. Det er derfor å forbedre nettstedet ditt på søkeresultat siden og tiltrekke seg mer målrettet trafikk; du må legge vekt på høy PR-nettsted tilbakekoblinger.

Denne korte artikkelen er laget for å vise deg hvordan du får høykvalitets PR-tilbakekoblinger til nettstedet ditt - demand-it llc. Men først, la meg forklare for deg hva som er de tilbakevendende tilbakekoblingene. Dofollow tilbakekoblinger og deres rolle i trafikkgenerering

Dofollow tilbakekoblinger er de eksterne linkene fra forskjellige nettsteder som peker på din webkilde. Disse koblingene er også kjent som inngående eller eksterne lenker. Disse linkene tillater å sende en link juice fra en kilde til en annen. Når Google bots gjennomsøker nettstedet ditt, refererer de ikke bare til stedet informasjonen, men også til offsite signaler som eksterne linker. Hvis disse koblingene er følg, så søker bots vil telle en link juice kommer fra dem. PR-tilbakekoblinger av høy kvalitet vil ha en betydelig effekt på måten søkemotorer ser på nettstedet ditt.

Det er derfor når du vil opprette koblingene dine, er det smart å konsentrere koblingsbyggingsarbeidet ditt på kilder som gjør at du kan bygge gjør-følge-koblinger. Som et resultat vil disse høykvalitets, autoritative linkene forbedre sidestrekningen og øke merkevaremyndigheten din.

Hvilke måter å få høy kvalitet på tilbakekoblinger?

Det er mange forskjellige måter hvordan du kan få follow-linker til bloggen din. Vi må imidlertid bare fokusere på høye PR-tilbakekoblinger. Å få dem er ikke så mye enklere som du tror. Så la oss diskutere mer detaljert hvordan og hvor du skal få tilbakemelding på tilbakekoblinger.

  • Fora tilbakekoblinger

For å skaffe kvalitet og organiske tilbakekoblinger, må du delta i forumdiskusjoner. Du må være en aktiv bruker av relevant til dine nisjefora og la nyttige, vittige og rimelige kommentarer under hvert nytt diskusjons tema. Men prøv ikke alltid å være den første i en diskusjon, for ikke å se mistenkelig for admin. Forum er et flott sted å markedsføre virksomheten din, skape nye kontakter og øke merkevaremerket ditt. Først må du kommentere minst åtte emner uten å legge til tilbakekoblinger, og først da begynne å bygge noen organisk kampanje. Du bør imidlertid ikke være vedvarende og uhøflig.

  • Blogger anmeldelser

Du kan markedsføre virksomheten din ved å nå ut til andre nisje relaterte bloggere og la dem se gjennom dine produkter eller tjenester. Så først og fremst må du finne de rette bloggene for å lage relevante lenker som gir deg målrettet trafikk. Plasser bare relevante produkter til bloggere. Ellers risikerer du å utvikle negativt inntrykk av merkevaren din. Deretter finner du en måte å kontakte bloggerne på. Som regel plasserer de kontaktinformasjonen i overskriften til bloggen sin. Du kan skrive en e-post eller kontakte ham eller henne via LinkedIn. Hvis du får et positivt svar, er det på tide å legge dine produkter. Du må velge de beste produktene du må opprette riktig inntrykk av merkevaren din.

December 22, 2017