Back to Question Center
0

Hva er måtene å få gratis, men effektive tilbakekoblinger?

1 answers:

For å få dofollow tilbakekoblinger er svært viktig i løpet av søkemotor optimalisering. De tjener til å øke kraften til webkilden din i søkeresultatene. Alle vet at Google gir mer verdi for å følge tilbakekoblinger, og overfører dem via trafikk til nettsider.

Det er mange nykommere på et digitalt marked som leter etter enkle måter å opprette innkommende linker til sine nettsteder. Men langt fra alle disse koblingsbyggeteknikkene følger du retningslinjer for Google-rangering. Som et resultat, uerfaren webansvarlige enten få noen resultater om trafikk og rangeringer eller få sanksjoner fra søkemotorer - como rastrear produto no sedex.

I denne artikkelen vil jeg gjerne dele med deg noen nyttige og pålitelige metoder for å få tilbakemelding på tilbakekoblinger og øke posisjonene dine på søkeresultatsiden. Forhåpentligvis vil disse koblingsbyggteknikkene hjelpe deg med å få mer trafikk fra søkemotorer.

La oss først og fremst diskutere hvordan vi kan skille mellom tilbakekoblinger og nofollow-tilbakekoblinger.

Hvordan sjekke hva slags tilbakekoblinger har du?

Det er viktig å vite forskjellen mellom disse typer innkommende koblinger som de har forskjellig verdi for en nettside søkemotor optimalisering.

Dofollow-koblinger er koblingene som har en "gjør" -merke i deres struktur og overfører link-juice fra en nettkilde til en annen. På en slik måte sender tilbakekoblinger som er opprettet fra høy PR-nettsteder, verdifulle signaler til koblet kilde, som viser Google en autoritet av denne kilden og dens verdi for brukere.

For å sjekke om du får tilbakemelding på tilbakekoblinger eller ikke, trenger du bare å klikke på den og velg inspisere elementet. For eksempel, HTML-koden til dofollow-lenken ser ut som Google, og nofollow Google.

Dofollow tilbakekoblinger er mer fordelaktige i løpet av koblingsbygging, da de hjelper nettstedet ditt til å rangere høyt i søkeresultatene, og bidra til å forbedre domenekommisjonen, sideautoriteten og PageRank. Videre forteller de søkemotorer om kvaliteten og relevansen av innholdet ditt.

  • Bruk Commentluv

Commentluv er et populært WordPress-plugin som tjener til å gjøre koblingene dine i kommentarer i Commentluv Enabled Blogs. Du kan finne slike blogger manuelt ved å bruke bestemte setninger i Google (for eksempel - "kommentatorblogger for teknologi", "Helse kommentatorblogger", "ønsket søkeord her + commentluv blogger", og så videre.

  • Gjestepostering

Du kan bygge relevante follow-backlinks via blogginnlegg. Først av alt, må du finne relatert til bransjens blogger eller fora som tillater gjesteinnleggelse. Deretter må du kontakte bloggen eieren og spørre ham om å legge inn innholdet ditt med en follow-link. Send inn ditt gjestepost, og i ditt innlegg kan du koble noen av dine friske artikler. For å finne kvalitetsblogger i din nisje, kan du utføre en Google-undersøkelse eller bruke MyBlogGuest-søkeplattformen.

December 22, 2017