Back to Question Center
0

Er ditt SEO-innhold kan være en tilbakekoblingsgenerator?

1 answers:

Den kritiske komponenten av en hvilken som helst online markedsførings kampanje blir relevant og kvalitet SEO tilbakekoblinger fra anerkjente webkilder. Det kan være noe komplisert for nylig etablerte nettsteder for å få lenker fra høy PR-nettsteder eller opprette forbindelser med fremtredende bloggere. Det er imidlertid ikke en grunn til fortvilelse. Selv noen erfarne markedsførere har problemer med å skaffe gode tilbakekoblinger. Det er derfor profesjonelle tilbakekoblingsgeneratorer ble opprettet for å forenkle en prosess for å få kvalitetskoblinger.

En SEO-strategi er praktisk talt ubrukelig dersom innholdet ditt ikke fungerer bra online - mod juice flavors. Mer enn 80% av SEO-strategiens suksess avhenger av innholdet du publiserer, og derfor er det viktig å være spesielt oppmerksom på innholdets kvalitet og relevans.

Så hvis innholdet ditt fungerer som en tilbakekoblingsgenerator, vil denne artikkelen være nyttig for deg. La oss diskutere noen innholdsoptimaliseringsteknikker som vil bidra til din linkbyggingskampanje.

  • Lag kjølig innhold, slik at leserne får noe nytt

Årsaken til at brukerens likegyldighet mot innholdet ditt kan forklares av stalenhet og ikke unike tekster. Når du driver en markedsnyeforskning, leser du sannsynligvis dine konkurrentartikler som genererer mange aksjer og artikler. Det er imidlertid ikke alltid en god idé å skrive på samme emne for å bli en tilbakekoblingsgenerator som andre nettsteder mest sannsynlig gjorde det samme og et bestemt tema har allerede nådd sine grenser. Derfor anbefaler jeg sterkt at du ikke skriver om de samme emnene som dine konkurrenter gjør. I stedet for det, kom opp med helt nye og innovative ideer som kan være en betydelig oppdagelse for leserne dine. Videre må du unngå selvfremmende kampanje i innholdet ditt, da det ser unaturlig ut og øker ikke brukerens interesse mot merkevaren din.

I dag er Google-rangeringer avhengig av kvaliteten på tilbakekoblinger i stedet for kvantiteten deres. Det er derfor du må se etter linkbyggingsmuligheter fra høy autoritets webkilder. Ved å undersøke nettsteder for toppdomenes autoritet som du vil at innholdet ditt skal være banket fra, kan det gi deg flere nye ideer til relevant innhold.

  • Slå til målgruppen din

For å bruke innholdet som tilbakekoblingsgenerator, må du appellere til målgruppen din. Hvis du skriver innholdet ditt med en bruker i tankene, gir du den til andre webkilder som appellerer til det samme målgruppen som deg.


For å forstå om innholdet ditt appellerer til publikum eller ikke, må du utføre en omfattende markedsanalyse og undersøke dine potensielle kunders behov. Du kan også revurdere brukerens hensikt ved å skrive artikler basert på de nye mer relevante søkeordene, da dagens lesere kan stille seg ytterligere spørsmål. Sørg for at du svarer på de riktige spørsmålene rundt hvert søkeord for å forbli relevant.

  • Forbedre dine utdrag

For å forbedre nettstedets rangeringsposisjon kan du gjøre SERP-utdragene mer relevante og selvspråklige. En introduktiv SERP-kode kan øke antall klikk gjennom og flytte siden opp på søkeresultat siden. En selv om godt optimaliserte utdrag ikke direkte påvirker nettstedets posisjon på SERP, de vil tjene som en nyttig forhåndsvisning av innholdet ditt for både søkebots og brukere.

December 22, 2017