Back to Question Center
0

Er det noen ultimate tilnærming til å skyrocket min PageRank med tilbakekoblinger?

1 answers:

Det finnes flere for tiden gyldige strategier som kan brukes til å heve sannsynligvis alle nettsider eller bloggers PageRank med tilbakekoblinger. Og før vi starter, la oss innse det - du kan ikke bokstavelig talt "skyrocket" din eksisterende PageRank med tilbakekoblinger, uansett hvor vanskelig eller godt innstilt de kan være. Selvfølgelig står din tilbakekoblingsprofil blant de viktigste faktorene som er av største betydning når det gjelder målbar innflytelse som endelig bestemmer nettstedets siderangering - servicios cloud peru. Blant de andre faktorene som anses av de store søkemotorer som Google, er de følgende: permalinks seg selv, hovedmål søkeord, unikt kvalitet innhold og resten av nettstedet egenskaper som er mindre avgjørende i SEO. Kommer tilbake til poenget - det er bare umulig å umiddelbart forbedre PageRank med tilbakekoblinger. Men oppgaven er fortsatt mulig, gitt at du er villig og klar til å jobbe med tålmodighet på din overordnede langsiktige strategi. Nedenfor er det sannsynligvis mest rimelige tilnærminger til kobling av bygning som potensielt kan bidra til høyere rangering av sider i Google.

Og la meg gi deg det siste ordet - forsøk aldri å øke PageRank med backlinks automatisering. Så, her er det som bør vurderes først og fremst:

Fokuser mer på kvalitet, enn kvantitet

Kjernekonseptet som gjør løvenes andel av SEO-strategier, er å satse på kvalitet alene. Enkelt sagt, det globale målet med SEO er å oppnå et stabilt og langvarig resultat for online markedsføring på SERPene. Dessverre står for mange bloggere og nybegynnere webmastere overfor et standardproblem med bygningskoblinger. Jeg mener veldig ofte at de prioriterer kvantitet, i et desperat håp om å slippe en stor pakke med tilbakekoblinger der ute, vil deres samlede rangeringer vokse. Men de er veldig galt fordi det er ikke bare ubrukelig for SEO-formål å ha lav kvalitet eller irrelevante koblinger. Faktisk er det høye muligheter til å tjene deg selv for en alvorlig rangering i stedet for fremgang. I verste fall kan alt også ende opp med et permanent forbud mot søk.

Link i din nisje eller næringsliv

Gjør aldri denne forferdelige feilen, som jeg hadde gått for mange år siden. Faktisk pleide jeg å gå feil måte å få tilbakekoblinger til bloggen min - bare å koble til hver tilsynelatende pålitelig nettside jeg fant verdt å håndtere. Å gjøre det, de fleste av mine nyopprettede tilbakekoblinger klarte ikke å være rent relevante - langt ikke alle av dem ble opprettet i riktig nisje. Som et resultat hadde jeg kastet bort en stor belastning av tid og krefter - bare for å bli frustrert uten å ha noen faktiske gevinster i PageRank fra tilbakekoblinger. Det er derfor før jeg blir involvert i kommentarer og diskusjoner, anbefaler jeg sterkt at du har dobbelttjekke at målkildene er fullt dedikert til din nisje eller i samme næringsliv.

Håndter søkeordforskning for å holde ankreffektive

Vel, det er ikke nødvendig å si at innholdet er kongen. Alt om SEO ruller bokstavelig talt rundt riktig valg av søkeord og en ordentlig semantisk analyse. Det gjør også hver tilbakekobling i ditt nettsteds profil, eller det er ankertekst for å være mer presis. Dessverre er den samme tilnærmingen til å håndtere dyptgående søkeordforskning for ofte forsømt. Det er derfor å vurdere å skrive koblingsankre så nøye som mulig - i hvert fall ved hjelp av AdWords eller de andre mer sofistikerte søkeordforskningsverktøyene. På den måten vil du forsikre deg mot feil kobling på grunn av manglende popularitet i søket. Bare vær sikker på at du er oppdatert og følg alle store søketrender og semantiske særegenheter. Husk at to tilsynelatende lignende ankertekster kan gi en kobling med helt ulik trafikkgenererende potensial, og dermed permanent påvirke PageRank på egne måter.

December 22, 2017