Back to Question Center
0

Kan du fortelle meg hvordan du får EDU backlinks?

1 answers:

Jeg har vært i bransjen for Search Engine Optimization i omtrent fem år allerede. Og jeg forstår betydningen av god forståelse for hvordan du får EDU backlinks. Det er derfor i denne diskusjonen jeg skal vise deg en skalerbar strategi for å gi ganske betydelig fremgang til nettstedet ditt eller bloggen. Denne strategien er å satse hovedsakelig på stipend, og faktisk vil la alle tjene de så nøyaktige pedagogiske linkene uten å betale en krone, i hvert fall direkte - grain drying and storage. Så nedenfor vil jeg vise deg hvordan du får EDU-tilbakekoblinger med en trinnvis veileder jeg nylig har testet internt for å bygge mitt eget sett med 15 lenker til utdanningsnettsteder gjennom en periode på omtrent to eller tre måneder. Ja, det var litt tidkrevende oppgave, men det vil alltid lønne seg helt sikkert.

Hvordan få EDU tilbakekoblinger - Praktisk guide

Nivå 1: Velge riktig mål

Å velge riktig målgruppe og relevant nisje er like viktig ikke bare for naturlige tilbakekoblinger, men til riktig forståelse for hvordan du får EDU tilbakekoblinger og begynner å bevege deg på rett spor fra begynnelsen. Jeg mener selv om det er tilsynelatende forståelige mønstre for pedagogisk linkbygging, må du fortsatt kjenne målgruppen din, noe som burde være svært relevant for nettstedets eller bloggens emne. Å sette den på vanlig engelsk, alt du trenger å starte, er å identifisere publikum av studenter. Mens du skal tjene noen verdifulle pedagogiske tilbakekoblinger, sørg for at de vil være svært interessert i ditt fremtidige stipendprogram.

Tier 2: Opprette et stipendsside

Deretter skal du jobbe på stipendssiden din. Selv om det er en ganske enkel oppgave å lage denne typen innhold, er det noen kulepoeng for deg å være spesielt oppmerksom. Sørg for at du har alt på plass for følgende:

  • Bedriftsbeskrivelse - gjør den kort, men likevel fullstendig fullført, noe som "internt linker stipend. "Neste, koble den internt til din hjemmeside, så vel som andre viktige seksjoner for å sende link juice.
  • Kvalifisering - du må gjøre alt som personlig tilpasset dine målstudenter som mulig. Sørg for å vurdere om de har en heltid eller deltidsplan, noen spesifikke kurs som er relevante for ditt hovedfag, hvilket land (by eller lokalt) de er mer sannsynlig å komme fra, osv.
  • Beløpsverdi - selvfølgelig, avhenger stipendbeløpet høyt på budsjettets linkbygg. Men jeg anbefaler at du setter det på rundt tusen dollar. Ellers kan det heller ikke lykkes å tiltrekke seg anerkjente utdanningsinstitusjoner og deres studs.
  • Søknadsdetaljer - alt du trenger her er å forme en klar og forståelig del. Det går for ditt hovedansøgningsskjema som skal brukes av alle kandidater for å sende inn stipendprogrammet. På den måten må du sørge for å spesifisere tidsfrist og dato for belønning.


Tier 3: Prospekteringsmuligheter

For meg, forutse det viktigste settet av muligheter for pedagogisk lenkebygging Jeg brukte Excel regneark. På den måten kunne jeg håndtere nøyaktig overvåking av alle oppgavene mine ved hjelp av stipend siden, forholdsstatus, navn, e-postadresse, domener, kommentarer, etc. Det ville gjøre ting mye enklere!

Tier 4: Gjennomføring av Outreach

Til slutt, for å få en full forståelse av hvordan man får EDU tilbakekoblinger, må du fullføre oppsøkingen. Og her må du handle kreativt og jobbe hardt for å endelig finne den rette kontaktpersonen. Husk at alle universiteter og høgskoler har noen ansvarlige medarbeider til å ta kontakt med. Så alt du trenger er å lage en solid e-postmal og sende plasser til de som håper på et positivt svar. Når det er gjort, må du bare sende informasjonen om stipendprogrammet ditt, eller fylle ut et bestemt skjema fra utdanningsinstitusjonen.

December 22, 2017