Back to Question Center
0

Kan du hjelpe meg å forstå de viktigste fordelene med høye PR-nettsteder for tilbakekoblinger?

1 answers:

Selvfølgelig, hvis du vil ha en ekte, målbar fremgang i SEO, er det viktig å bygge en profil med kvalitetskobling til ditt nettsted eller blogg. I dag er det tre hovedfaktorer som gjør den "ideelle" profilen til tilbakekoblinger - deres relevans, mangfold og kvalitet. Tilsynelatende er alle kvalitetskoblinger bygget på den naturlige måten og kommer fra kun pålitelige kilder med høy PageRank, domenemyndighet, sidemyndighet osv.Men betyr det at du må velge bare høye PR-nettsteder for tilbakekoblinger?

Jeg tror at nei, det gjør det ikke. Hvorfor det? Bare fordi de virkelige tingene er litt mer komplekse. Jeg mener at å ha like mange høye PR-nettsteder for tilbakekoblinger som mulig, vil aldri la deg komme hvor som helst - hospitality retail solutions. Alvorlig kan vi enkelt få en ny PR9 eller kanskje til og med PR10-tilbakekobling, for eksempel fra WordPress. Alt kan fullføres bare i minutter - og du er ferdig. Så, ville en slik tilbakekobling være den nytte, hvordan tror du? Faktisk bekrefter ingenting noe en nylig plassert tilbakekobling. Jeg mener at hver separat tilbakekobling ville være nesten ugyldig, med mindre det kommer til å bli en organisk del av en godt diversifisert lenkeprofil. Derfor anbefaler jeg å satse på flere for å bygge lenker med mange steder poler fra hverandre, som skal ha et mangfold av forskjellige beregninger, selvfølgelig, inkludert deres ulik PageRank-score.

Likevel er det fortsatt svært viktig å ha et tilstrekkelig antall høye PR-nettsteder for tilbakekoblinger. Saken er at de store søkemotorene som Google selv bruker et sett med tre hovedfaktorer (jeg. e. , relevans, mangfold og kvalitet - delvis bidratt med PR-egenskapen) for å bestemme den virkelige vekten og gyldigheten for hver tilbakekobling i nettstedets profil. Vurder følgende hovedfordeler ved å bruke høye PR-nettsteder for tilbakekoblinger. Vær imidlertid oppmerksom på at du bare vil kunne nyte dem hvis du har et høykvalitets og rent relevant innhold.

Hovedfordelene til høye PR-tilbakekoblinger:

  • Riktig autoritativt utseende av nettstedet ditt eller bloggen, fra utsiktspunktet til de store søkemotorene som Google i seg selv, så vel som Yahoo og Bing.
  • Potensielt mer signifikant trafikk trukket til websidene dine, selvfølgelig gitt at ditt toppkvalitets og rent relevant innhold er tilstrekkelig nok til å tiltrekke seg interesse fra de virkelige brukerne til slutt, besøker nettstedet ditt eller bloggen din.
  • Sterkere autoritet og tillit fra de andre autoritative kildene som knytter til webkilder med høy PageRank, vil bli anerkjent av Google som et signifikant positivt rangeringssignal, og dermed gjør nettstedet ditt eller bloggen verdt å bli tildelt en mer senior rangeringsposisjon i SERPs.
  • Høy søkeresultatposisjon selv gir et godt potensial til å pumpe en økt webtrafikk, og viser dermed det grønne lyset til en bredere eksponering i online søk, samtidig som dine potensielle kunder blir til de virkelige, noe som til slutt resulterer i inn i større salg i målestokk.
  • Lag en bedre offentlig bevissthet, som ofte forbedrer din online tilstedeværelse og bidrar til et mer kjent merkenavn for virksomheten din.
December 22, 2017