Back to Question Center
0

Er det noen påvist måte å bygge høye PR-tilbakekoblinger for e-handel?

1 answers:

La oss innse det - å bygge høye PR-tilbakekoblinger har aldri vært en enkel oppgave, spesielt når det gjelder e-handel nettbutikk. Saken er at nå er de fleste av de gamle stilteknikkene ikke i stand til å fungere så bra. Hva mer - det kan være enda skadelig for e-handelsprosjektet - calcul paye vacances construction. Så nedenfor skal jeg liste flere påviste rammeverk med innhold og grunnleggende metoder for vellykket oppsøking for endelig å få høye PR-tilbakekoblinger for nettbutikken din. Her er de - endelige guider, ekspertrapporter og gjesteblogging.

Men før noe annet, la oss sjekke det ut igjen - hva e-handel innhold markedsføring står for. Husk, SEO forteller oss ofte at kvalitet er kongen, ikke sant? Det gjør også linkbygging! Jeg mener det handler ikke bare om å skape et lydinnhold. For å tjene høy PR-tilbakekoblinger med innholdet ditt, trenger du en slik plan:

high pr authority backlinks

  • identifiser innholdsmålene dine - velg mellom trafikk og konvertering;
  • tenk på din "ideelle klient", hans behov, følelser og intensjoner;
  • se etter industrien innflytelse og oppsøke dem;
  • form det mest relevante innholdet og gjør det visuelt tiltalende;
  • Ikke glem å jobbe med innholdsoptimalisering før den går live;
  • fremme og omarbeide de viktigste strimler av innholdet ditt;
  • lage en tilbakevendende innleggsplan for fremtidige publikasjoner.

Ultimate Definitive Guides

Ingenting er mer nyttig å bygge høye PR-tilbakekoblinger enn en velfungerende og riktig undersøkt, fullstendig, endelig guide. Jeg mener at når noen trenger å høre industriens virkelige stemme - hvorfor burde det ikke være deg? Alt du trenger her er å investere litt tid og krefter for å skape en. Ikke føl deg skuffet, da du egentlig ikke må bli en unik stemme. Tenk på deg selv som en veileder eller kurator - trekk alt sammen og gi folk bare det beste av det beste. Hvis du fortsatt vurderer denne ganske alvorlige investeringen av tiden, forsikrer jeg deg om at over tid vil en solid guide gi deg naturlige høye PR-tilbakekoblinger på lengre sikt. Expertrådgivere Expertrådgivere er ikke bare en påvist måte å få høye PR-tilbakekoblinger på, men utfører en vellykket oppsøking og bygger sterkere forhold til målgruppen din.Og alt er mye enklere enn du kanskje tror fordi kunsten er å velge det rette og smale problemet eller problemet. Deretter velger du et par spørsmål som dine eksperter skal svare på. På den måten må du huske på at målet ditt er å gi et detaljert svar eller en trinnvis løsning på et bestemt problem. Når det er gjort - bare invitere innspill fra bransjelaterte eksperter, og du er ferdig.

authority backlinks

Gjesteblogging

Å lage innhold av høy kvalitet skreddersydd for onlinepublikasjoner har alltid vært en sikker måte å motta noen høye PR-tilbakekoblinger. I likhet med den gamle skolen artikkelen markedsføring, gjest blogging er et gjensidig fordelaktig forhold som alltid gir mange muligheter til begge sider. Det er der hovedinnholdene dine kommer inn i spill. Og alt du trenger her er å utvikle et positivt forhold til målindustrien din, få dem til å elske innholdet ditt, legge det inn, og selvfølgelig få et par verdifulle høye PR-tilbakekoblinger til nettstedet ditt.

December 22, 2017