Back to Question Center
0

Hva er måtene for å lage en høy PR-tilbakekoblingsliste?

1 answers:

Alle virksomheter etablert på nettet trenger en sterk markedsføringsstrategi for å indeksere på den første eller andre søkeresultatsiden. Hver søkemotor optimalisering strategi krever en rekke backlinks. I lys av de siste oppdateringene fra Google, må disse backlinks være av høy kvalitet og komme fra topp PR-nettsteder - silo grain management systems. Eventuelle andre tilbakekoblinger betraktes som lav kvalitet og spammy. Derfor må hver webmaster være ekstremt forsiktig med kvaliteten på tilbakekoblinger han bygger kvaliteten på innkommende linker, avgjøre hvor nettstedet ditt vil rangere i søkemotorene for bestemte søkeordsetninger.

Så spørsmålet er hvordan man lager høy PR-tilbakekoblingslister uten å kaste bort mye penger og innsats?

Når det gjelder nettsideoptimalisering på søkemotorer, fungerer regelen på 4 V'er best:

 • Volum )

Antall koblinger som peker til webkilden din. Det er fortsatt en betydelig rangeringsfaktor. Men du må huske at mange backlinks fra spammy nettsteder, det vil ikke gi deg en fortjeneste.

 • Variety

Mangfoldet av kilder du bruker til koblingsbygging. Jo flere, jo bedre som det viser Google hvor mange nettsteder tiltrekker domenet ditt som anerkjente og linker verdt.

 • Hastighet

Hastigheten du får koblinger til nettstedet ditt. Google kan finne det mistenkelig hvis du vil bygge mange tilbakekoblinger over natten. I stedet for det, bør du opprette kvalitet innkommende koblinger med jevne mellomrom.

 • Verbiage

Ankerteksten på lenken til nettstedet ditt. Denne teksten må være godt utformet, fange og inneholde et av dine målrettede søkeord.

Listen over høy PR-nettsteder for tilbakekoblinger av byggekvalitet

Følgende nettsteder er det perfekte utgangspunktet for enhver tilbakekoblingskampanje:

 • Facebook
 • Det er en høy PageRank sosial plattform som gir nettsideiere med mange forretningsmessige tilbud. En av ulempene ved denne plattformen er at de har "ikke-følge" linkbyggepolitikken. Det betyr at hentet tilbakekoblinger fra Facebook ikke vil passere noen link juice til domenet ditt. Tilbakekoblinger fra denne kilden kan imidlertid gjøre profilen din mer troverdig og autoritativ i Google-øynene.

  • YouTube

  Det er et PR9-nettsted som eies av Google. Det gir webmastere både tilbakekoblinger og nofollow-tilbakekoblinger. Du kan opprette follow-backlinks i din forretnings profil eller videobeskrivelsen. Alle andre lenker vil være nofollow. Den gode nyheten er at du kan slå YouTube-kanalen til en enkelt PR5 til PR6-tilbakekobling. Det kan positivt påvirke rangeringene dine.

  • Google+

  Google+ er en PR8 webkilde. Det er et Google-svar på Facebook. Her kan du opprette minst en follow-backlinks til nettstedet ditt. Det er en utmerket mulighet til å øke rankingen din, da Google bruker denne plattformen som en del av algoritmen. Derfor er det viktig å lage en Google+ side som inneholder ankertekst med målrettet søkeord i området Profil / Område.

  December 22, 2017