Back to Question Center
0

Kan du fortelle meg om topp tilbakekoblinger og populære nettsteder for å koble sammen med?

1 answers:

La oss innse det - å ha et flott sideinnhold for nettstedet ditt eller bloggen for å gjøre det kjent og ofte nevnt på de andre kjente kildene med høy PageRank, er en fin måte å tjene de fortjente tilbakekoblingene for SEO. På den måten kan du ikke bare behage målgruppen din, men vokse en sterkere autoritet og merkenavn for virksomheten din - alt i ett. Vel, nedenfor skal jeg hjelpe deg med å finne ut mer om topplister og nettstedslister som er omtalt i organisk linkbygging.


Antall VS. Kvalitet

Når det gjelder å håndtere SEO på riktig måte, vil bare organiske linkbyggingsstrategier gjøre for ditt nettsted - wa state find lost money access. Med mindre du vil skade nettstedets eller bloggets fremgang i SEO i mål, så vel som din nåværende webtrafikk, og søke rangeringsposisjoner på lengre sikt. Arbeid hardt for å få topp tilbakekoblinger fra nettstedsliste med høy PR og høy autoritet, sørg for å unngå å bruke automatiserte verktøy og betalte linkbyggings- eller utvekslingstjenester. Saken er at de fleste bruker spammede, helt irrelevante kilder eller til og med skitne steder å koble deg til. Faktisk handler de hovedsakelig om faktisk umoralske ting, for eksempel gambling, utroskap og ulisensiert apotek. På den måten kan de fleste av de vanskelige koblingsbyggingstjenestene ikke gjøre noe med organisk SEO i det hele tatt. Faktisk viser de seg ofte at de bare kan levere nettstedet eller bloggen din med tonnevis av automatiske koblinger av lav kvalitet som kommer i bulk fra de tilsvarende feilkildene, i stedet for å gi deg toppkvalitets tilbakekoblinger fra nettstedsliste med en klarert autoritet.


Bygg industri eller nisje-Relevante relasjoner

mye web trafikk til nettstedet ditt eller bloggen er å bygge sunne relasjoner med andre anerkjente kilder med høy autoritet som er relevante for din næringsliv eller markedet nisje. På denne måten får du tilgang til redaksjonelle tilbakekoblinger, som er sannsynligvis den mest verdifulle og kraftige enn noen andre topplister og nettstedslister for å få oppsummering for linkbyggingsformål. Du kan også like godt vurdere å intervjue en pålitelig industriforsker eller de ekstremt populære bloggerne. Selvfølgelig, gitt at du er villig og klar til å betale nok tid og krefter for å tjene som fortjente tilbakekoblinger naturlig. Og husk om kontekstuelle tilbakekoblinger - i siste omgang kan de være enda mer verdifulle enn redaksjonelle - og kan bli "opptjent" med et rifra av ditt spesialtilpassede innhold, for eksempel kvalitetsartikler eller svært etterspurte gjesteposter.

Det er ikke nødvendig å si at det er et rikt utvalg av sosiale medier som brukes av mange merker og bedrifter for å bygge sin autoritet og gripe noen kraftige tilbakekoblinger på samtidig. Men jeg anbefaler personlig å forme din nettbaserte tilstedeværelse hovedsakelig på Google Plus, Instagram, Facebook og Twitter. Gjøre det, ikke glem å vurdere lokale virksomhets kataloger og bransjelaterte oppføringer for å fylle ut alle dine kontaktdata for å motta en verdifull tilbakekobling i retur. Til slutt begynner du å begynne med å fullføre Google My Business-siden din, og fortsett med å bla gjennom for å finne resten av hovedkataloger, sitater og virksomhetsoppføringer som er relevante for fagdiskusjonen eller markedsnissen.

December 22, 2017