Back to Question Center
0

Er det sant at kontekstuelle tilbakekoblinger er nå gullgruve?

1 answers:

Kontekstuelle tilbakekoblinger er kanskje det viktigste elementet når det gjelder koblingsbygging i Search Engine Optimization (SEO). Saken er at ikke alle koblinger er skapt like - enkelt sagt, de store søkemotorene (som Google selv, så vel som Yahoo og Bing) gir mer vekt til visse typer tilbakekoblinger. Blant de andre vil kontekstuelle tilbakekoblinger som finnes på hjemmesiden til hovedvirksomhetsnettstedet eller bloggen, alltid være de viktigste koblingene med så stor kraft for SEO-formål - desktop computer repair san jose ca.

Hvorfor er de så verdsatte?

Så, du har rett - kontekstuelle tilbakekoblinger er nå anerkjent som de virkelige gullmine mulighetene. Noen mennesker kaller til og med "den hellige gral av seo. "Hvorfor er de verdsatt så høyt? Bare fordi hvis du er blant de som vil ha en nettside eller blogg autoritet til å vokse i popularitet - denne typen lenker er akkurat det du trenger for å nyte så rask fremgang.

Hva lager kontekstuelle tilbakekoblinger etter definisjon?

Med tanke på hele begrepet Hjemmeside Kontekstuelle tilbakekoblinger i skala, la oss prøve å bryte det ord for ord for bedre forståelse. Først av alt, er en Hjemmeside en unik nettside som baner vei for å bla gjennom innholdet på hvert nettsted eller blogg. For det andre betyr et innhold for linker at de vanligvis bør finnes i innholdet på siden - som vises i tekstskriften organisk, gir kontekstuelle tilbakekoblinger ingen plass til noen spammy lister over små sidebar som er funnet hele nettstedet. Og for det tredje står en tilbakekobling i SEO for en ekstern lenke (ellers innkommende kobling) som ligger på tredjepartens nettside eller blogg og peker på dine egne sider.

Hvordan fungerer de på hjemmesiden?

Fra synspunktet om å øke SEO, er kontekstuelle tilbakekoblinger landet direkte på hjemmesiden de mest effektive elementene som kjører hver nettside eller blogg optimaliseringsprosess for nettbasert søk i skala. Saken er at alt om effektiviteten i SEO er ganske enkelt - kontekstuelle tilbakekoblinger er alltid over bord til Google, fordi de er naturlig integrert rett i innholdet og ser økologisk ut. Samtidig er det faktum at slike kontekstuelle tilbakekoblinger blir opprettet på hovedsiden til nettstedet eller bloggen, noe som gir dem enda større vekt. Hvorfor? Bare fordi du er landet på hjemmesiden, vil slike kontekstuelle tilbakekoblinger koble deg til mer webtrafikk - det er bare en hjemmeside, som er en "gateway" gjennomgitt av hver bruker som besøker nettstedet eller bloggen for å få tilgang til innhold på hver annen side.

Bunnlinje

Endelig husk at alt om hjemmesidelinker kun fungerer for sterke autoritetsdomener og nettsider med høy PR. Jeg mener at hver kontekstuell tilbakekobling har mye mer vekt, ikke bare siden den er landet direkte på hjemmesiden, men fordi hele nettstedet (eller bloggen) er verdifull også. Så, hvilken kjerneverdi er nødvendig for å få mest mulig ut av dine kontekstuelle tilbakekoblinger - en enkelt hjemmeside selv, eller sannsynligvis hele nettstedet tatt i skala? Både!

December 22, 2017