Back to Question Center
0

Hvordan oppnå høy PR eksterne linker gjennom tilbakekoblingsforskning?

1 answers:

Denne artikkelen er viet til temaet hvordan du kontrollerer markedets nisje konkurrenters lenke tilstedeværelse og hvordan dette backlinks forskning kan øke din posisjon på SERP. Det er et ordsprog som perfekt beskriver konkurranse på et digitalt marked - "Hold vennene dine nær og dine fiender nærmere. "

Enhver vinnende optimaliseringskampanje, hovedsakelig utført av profesjonelle SEO-eksperter, starter med konkurransedyktig tilbakekoblingsforskning og markedsnyeanalyse. En undersøkelse av nisje konkurrent backlinks gjør det mulig for deg å direkte gjennomgå konkurrentens webkilder og oppdage verdifulle for din online business backlink muligheter som kan brukes til å slå deg ut organisk.

backlink research

Tilbakekoblinger forblir kjernen til optimalisering av nettsider, og det blir stadig vanskeligere å skaffe seg dem - como funciona phpmailer. Et nettsted bør skaffe seg flere koblinger for å bygge opp organisk søkeord rangering.

I løpet av det siste tiåret har koblingsbygningen endret seg drastisk og blitt langt vanskeligere. Ikke tro på de "spesialistene" som hevder at koblingsbygningen er en tapt kunst. Det forblir en integrert del av nettstedet optimalisering og fortsatt gir verdi til online business promotion. Det eneste er at vekten i lenkebygging er blitt byttet. I dag er autoriteten til ressurser som peker på nettstedet ditt, det første kriteriet for tilbakekoblingskvalitet.

I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan du utfører en konkurransedyktig tilbakekoblingsanalyse, og hvordan du identifiserer hvor webkilden din lett kan få kvalitetslink juice gratis.

backlink checker

Bygg din domenemyndighet

For å identifisere konkurransen din, kan du utføre Google-undersøkelser av en tjeneste som tilbys av bedriften. Undersøk TOP10-resultatene med et av søkeordene dine med høy volum og skriv dem inn i et regneark. Denne listen representerer dine topp nisje konkurrenter. Videre kan du utføre et Google-søk etter relatert: "ditt domene" -spørsmål. Google vil også gi deg en liste over nisje relaterte nettsteder.

Du kan imidlertid foreta en tilbakekoblingsforskning enda enklere å bruke Semalt Web Analyzer. Det vil gi deg en presis liste over konkurrerende domene, som viser deres rangeringer, konvertering og andre signifikante statistiske data som vil hjelpe deg å forstå hvordan du kan oversmart din konkurrent. Videre kan du sjekke konkurrerer om nettsider, så vel som "innholdsgap" mellom dem og konkurransen.

Det er rimelig å manuelt sjekke hver av dine TOP5-konkurrenter for å se om de spesialiserer seg i din nisje og opererer på din skala.

Ved hjelp av profesjonelle analytiske verktøy kan du også konfigurere tilbakekoblingsvarsler for ukompetent som rapporterer om alle nye eksterne koblinger som er oppnådd fra en konkurrerende URL.

Du må sortere gjennom nettadressene til hvert konkurrentdomener for å finne ut tilbakekoblingsmuligheter fra merket innhold, domener som knytter flere ganger til samme domene, delte lenker mellom dine konkurrenter og døde linker.

December 22, 2017