Back to Question Center
0

Hvordan. Edu tilbakekoblinger kan påvirke nettstedet ditt SEO?

1 answers:

Edu tilbakekoblinger betraktes som de mest verdifulle som de kommer fra troverdige og anerkjente domener. De brukes vanligvis av høgskoler, universiteter, videregående skoler og andre utdanningsinstitusjoner. Da de gir brukerne verdi, verdsetter Google dem høyt og står høyt på SERP.

Det tar mye tid og anstrengelser for å få tilgang til lenker fra slike nettsteder. Fordelen er imidlertid at du ikke bør åpenbart være en ekspert på et bestemt utdanningsområde for å få tilbakekobling fra det til nettstedet ditt - changement horaire de travail rapid.

Hvis du sliter med å få kvalitet. Edu tilbakekoblinger til nettstedet ditt, vil dette innlegget være verdifullt for deg, ettersom jeg samler her alle de mest kommersielle koblingsbyggteknikkene.

edu backlink

Fordelene med. edu backlinks

  • Google setter stor pris på alle edu. domener og senere vil tiltrekke deg nettstedet ditt som svært assortativ hvis du får eksterne lenker fra disse domenene;
  • Alle pedagogiske webkilder er av høy kvalitet og har verdi for brukere;
  • Setter på linken din. edu-domene, vil du få mye målrettet trafikk som vil være lett å konvertere;
  • Få nettsidenes verdi og sannhet.

Hvordan bygge kvalitet. edu backlinks?

  • Gi stipend

For å etablere gode relasjoner med universiteter og videregående skoler, kan du gi sine studenter stipend og stipend.

Du kan begynne å utføre et nettsøk av utdanningsinstitusjonene via Google eller andre lokale kanaler som kan gi deg relevant informasjon til søket ditt. Pass på at en utdanningsinstitusjon du velger, har mange besøkende eller spør om et universitet eller skole har et fellesskap. Nå ut til folk som har ansvar for disse fellesskapene. Basert på din bransje eller produkter du detaljhandel, kan du gi. edu ressurser med ulike fordeler i retur for backlinks. For eksempel, hvis du selger sportsutstyr, kan du tilby et stipend til studenter som utmerker seg i sport. Hvis du er i stand til å få en håndfull tilbakekobling fra. edu web kilde som er minst relativt relevant for din nisje i markedet, så legger du til mer verdi for din tilbakekoblingsprofil.

  • Gi rabatter til elevene

Hvis du forhandler noen produkter som kan være nyttige for studenter i deres daglige behov, kan du prøve å få tilbakekoblinger til gjengjeld for rabatter. Gi studentene unike forslag og gaver. Produktene dine kan være stasjonære eller programvareutformninger som kan hjelpe elevene til å forfølge deres kurs. Du må spørre en universitetsdean for å publisere tilbudet på institusjonens nettsted.

trust backlinks

  • Lag et innhold som vil være interessert i studenter

Du får ikke kvalitet tilbakekoblinger, spesielt fra. edu nettsteder, hvis innholdet på nettstedet ditt har noen verdi for leserne. Ingen ønsker å lese crappy innhold sikkert.

De fleste utdanningsinstitusjoner opprettholder blogger for studenter. Du kan be om å publisere dine relevante og forskningsbaserte artikler på denne bloggen eller legge inn intelligente svar på studentens spørsmål.

December 22, 2017