Back to Question Center
0

Hvordan klarte du å bygge tilbakekoblinger til nettstedet ditt på den naturlige måten?

1 answers:

Selvfølgelig er det utelukket at bygge tilbakekoblinger til nettstedet ditt er blant de viktigste elementene for suksess i søkemotoroptimaliseringen. Det er også forstått at det er mange forskjellige metoder for å drive en riktig koblingsbyggingsstrategi. Men hva betyr å bygge tilbakekoblinger til nettstedet ditt på den naturlige måten? Vel, det avhenger av det. For meg mener jeg at mitt siste forsøk på å forme en naturlig lenkeprofil virket ganske vellykket. Så la oss gjøre det klart - å bygge tilbakekoblinger står naturlig for et "fair play" uten å snyte og bryte Googles viktigste webmaster retningslinjer. Og jeg skal kort se på de mest alvorlige og farlige "unaturlige" praksisene i koblingsbygging (du bør unngå dem til enhver pris!) - solutions payroll one. Jeg håper du finner dem rimelige når du bygger tilbakekoblinger til nettstedet ditt - den beste naturlige måten.

building backlinks to your website

Unngå å bygge tilbakekoblinger til ditt nettsted med:

Bytt utveksling og hjul

mest lovende linkbyggepraksis, men det bør fortsatt unngås - først og fremst. Og det er tusenvis av webplattformer og annen online programvare som tilbyr å gjøre en avtale med byttehandel. Selvfølgelig kan utveksling med noen backlinks med andre bloggere være en veldig god ide. Men å håndtere bytteforbindelser på lenkeutvekslinger, samt koblingshjul (a. k. en. pyramideordninger av koblingsbygning) fører til en enorm overdreven belastning med for mange tilbakekoblinger av lav kvalitet, som dukket opp nesten på kort tid. Det betyr at å søke om koblingsutveksling eller hjul er faktisk sløsing med tid og penger.

Hva mer - gjør det konsekvent, er trolig den beste måten å få en seriøs negativ oppmerksomhet fra de store søkemotorer som Google selv. Og det betyr ingenting annet enn en alvorlig rangeringstraff som rammer din nettside eller blogg. Derfor er utveksling med lenker absolutt ikke den naturlige måten å bygge tilbakekoblinger til nettstedet ditt, ikke sant?

Irrelevante kilder

Irrelevante nisjewebsteder eller blogger er noe annet som aldri bør brukes til å bygge tilbake den naturlige måten. Faktisk, hvis du overdriver med å gyte for mange tilbakekoblinger med tredjepartskilder som ikke har noe å gjøre med hovedemnet eller bransjens sfære, vil slike koblinger gi deg minst en liten (hvis ikke null) vekt til din PageRank. Eller i verste fall kan du like godt bli straffet av Google vurderer slike aktiviteter som definitivt vanskelige og manipulerende.

link building seo

Betalte og andre mistænkelige steder

Den offisielle politikken til verdens søkegigant uttrykker en klar melding - kjøp eller salg av tilbakekoblinger direkte ville være uakseptabelt under noen omstendigheter. Det handler om betalte linker. Skulle det skje at Google oppdager en kommersiell ordning med byggelinkprofiler, kommer den til å bringe hammeren ned på alle sider av avtalen. Til tross for betalte tilbakekoblinger kan det ofte virke full kvalitet og naturlig og kvalitet, risikoen er for stor.

Blant de resterende mistenkelige stedene som aldri vil gjøre for å bygge tilbakekoblinger til nettstedet ditt på den naturlige måten, anbefaler jeg at du styrer av lavkvalitetsartikkelkataloger og koblinger. Ja, noe om to år siden, pleide de å være svært fordelaktige for å generere billige koblinger til enhver tid - jeg burde innrømme dette faktum. Men nå fungerer disse ordningene ikke lenger, selvfølgelig, med mindre du virkelig vil tjene deg en rask og ofte irreversibel rangering straff.

December 22, 2017