Back to Question Center
0

Hvordan lager du tilbakekoblinger basert på relevante søkeord?

1 answers:

Det er en kjent oppfatning at søkemotoroptimalisering ikke kan eksistere uten søkeord, da det i realiteten ikke finnes andre måter som potensielle kunder kan finne din webkilde på søkeresultatene. Så, det er et veldig grunnlag for SEO. Det er nesten umulig å optimalisere nettstedet ditt og innholdet hvis du ikke gjennomførte en søkeordforskning. Hvis du ikke har søkeord du målretter mot, er SEO-kampanjen ikke fornuftig.

I dag er det ikke så komplisert å komme opp med en liste over relevante søkeord med høy volum som du vil målrette mot.Men å vite hva det tar å rangere for hver av dem, kan virke vanskeligere - enviar archivo adjunto por correo php. Siden mange nettbutikker bruker samme søkeordforskningsverktøy, kommer de til ende med de samme forslagene til en bransje.

keyword backlinks

Men hvis du skal snakke om profesjonelle søkeordforskningsverktøy som Semalt Auto SEO, Moz og andre. De forteller ikke selgere hvor vanskelig å rangere først for et gitt søkeord. Mens de kan gi deg en ide, er de heller ikke 100% nøyaktige. Hvis du lurer på hvorfor de ikke kan gi deg toppkvalitetsresultater for pengene dine, så vil jeg åpne deg en hemmelighet. Ingen kan nøyaktig vite hvordan Google rangerer nettsider. Alt vi vet er at Google bruker mer enn 200 forskjellige rangeringsfaktorer, hvorav de viktigste er AI-algoritme, tilbakekoblinger og innhold. Dessuten vet vi at Google kontinuerlig eksperimenterer med maskinlæring og nye AI-algoritmer. Det er vanskelig å holde deg oppdatert med kontinuerlige Google-modifikasjoner, derfor kan ingen søkemotoroptimaliseringskampanje gi deg 100% garanti for din suksess på Internett.Imidlertid kan vi fortsatt få ganske nært hva Google har gjort ved å implementere noen viktige dokumenterte optimaliseringspraksis. La oss diskutere mer detaljerte noen av dem.

Tilbakekoblinger optimalisert med søkeord er MÅSTE!

På bunnen av optimaliseringskampanjen din må du finne ut de øverste rangeringssidene for søkeordet ditt og antallet og kvaliteten på tilbakekoblinger disse nettsidene har. For å velge de mest kraftfulle søkeordene, kan du bruke et av profesjonelle elektroniske verktøy - Semalt Auto SEO , SEMrush eller MOZ. Alle av dem vil gi deg nøyaktige og kvalitetsdata og bidra til å forbedre nettstedet SEO. Ingen av disse er gratis, men for eksempel, Semalt gir klienter en gratis prøveperiode som bidrar til å forstå hvilke fordeler denne programvaren kan bidra til din online virksomhet.

anchor backlinks

Ved hjelp av profesjonelle optimaliseringsverktøy, vil du kunne forstå hvilke søkeord dine konkurrenter rangerer og posisjonerer på SERP de har. Videre vil du legge merke til betydningen av domenet. Jo mer domene kobler til en side, desto høyere rangerer Google det i søkeresultatene.

Men i våre dager, kvantitet mindre viktig rolle enn kvalitet når det kommer til backlinks. Det er derfor antall domenelinker ikke gjør nedstigningen fra stillinger 1 til 10. Den reelle verdien av domenet er angitt med UR eller URL Rating. UR fungerer som kvalitetsbestemmende for domenene som knytter til et nettsted.

For å rangere høyt på SERP, trenger du mange godt optimaliserte og kvalitet tilbakekoblinger som kommer fra autoritative domener. Dessuten bør tilbakekobling anker tekster inneholde relevante og høy volum søkeord som vil ha mer verdi for nettstedet ditt SEO.

December 22, 2017